Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nikki Sixxers crushers of oslo
Links Tactiek 4bakOffDef
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
55.1 gemiddelde waardering 60.9
solide Schieten uitmuntend
goed Passen solide
formidabel Verdedigen solide


1e minuut.
Pietrek onderschept slim de pass. Pietrek passt de bal in één keer door. Nedregård is nu in balbezit. Nedregård haalt uit met een fantastische trap. Hjorthaugreite probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - crushers of oslo 0:1

6e minuut.
Korchagin met een sublieme pass. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski geeft een hoge lob. Dazdarević kan de bal niet met de borst controleren. Dazdarević schiet op doel. Hjorthaugreite verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Nes de bal. Nedregård rent richting de bal. Nedregård draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
Żabski passt de bal zonder na te denken. Nedregård rent richting de bal. Dazdarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dazdarević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - crushers of oslo 0:2

13e minuut.
Korchagin verovert de bal door een tackle van achteren. Korchagin passt de bal zonder na te denken. Flo is nu in balbezit. Flo passt de bal zonder na te denken. Nedregård rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nedregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedregård draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Korchagin passt de bal in één keer door. Żabski geeft een hoge lob. Dazdarević rent richting de bal. Dazdarević haalt uit met een fantastische trap. Hjorthaugreite probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - crushers of oslo 0:3

16e minuut.
Flo geeft de bal voor. Klungelig pakt Morariu de bal. Morariu geeft een hoge lob. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Teigland met een harde bal richting middenveld. Nedregård kopt de bal weg. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek schiet op doel. Hjorthaugreite werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - crushers of oslo 0:4

25e minuut.
Dokter geeft een hoge lob. Inworp. Pietrek met een snelle inworp. Nedregård rent richting de bal. Nedregård schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doeltrap. Hjorthaugreite trapt de bal weg van het doel. Korchagin kopt de bal weg. Dazdarević rent richting de bal. Dazdarević draait met de bal, schiet en ... Hjorthaugreite bokst de bal weg.

27e minuut.
Pietrek maakt een snoekduik en kopt de bal. Chaviota kopt de bal weg. Korchagin probeert naar een medespeler te passen. Nedregård is nu in balbezit. Nedregård draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pietrek onderschept slim de pass. Pietrek passt de bal zonder na te denken. Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedregård onderschept slim de pass. Nedregård schiet op doel. Paal! Hjorthaugreite bokst de bal weg. Hjorthaugreite probeert naar een medespeler te passen. Korchagin kopt de bal weg. Nafarzani heeft problemen om de bal te vangen. Dazdarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dazdarević draait met de bal, schiet en ... Hjorthaugreite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nedregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjorthaugreite maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Dazdarević rent richting de bal. Dazdarević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - crushers of oslo 0:5

42e minuut.
Korchagin probeert naar een medespeler te passen. Flo rent richting de bal. Flo passt de bal met de wreef. Dazdarević is nu in balbezit. Dazdarević haalt uit met een fantastische trap. Hjorthaugreite verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikki Sixxers 46%, crushers of oslo 54%.
Nikki Sixxers - crushers of oslo 0:5

46e minuut.
Sæbø komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Pietrek heeft problemen om de bal te vangen. Pietrek geeft de bal voor. Dazdarević rent richting de bal. Dazdarević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Późniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rabiński rent richting de bal. Rabiński geeft de bal voor. Noorsalu krijgt zijn hoofd ertegen. Teigland bokst de bal weg. De Obaldia is nu in balbezit. Šahbegović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šahbegović krijgt een gele kaart.

48e minuut.
De Obaldia raakt geblesseerd tijdens het duel. Teigland zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pietrek kopt de bal weg. Nes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dazdarević onderschept slim de pass. Dazdarević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Nedregård draait met de bal, schiet en ... Hjorthaugreite met een sublieme pass. Sæbø kopt de bal weg. Dazdarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dazdarević haalt uit met een fantastische trap. Hjorthaugreite verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Żabski kopt de bal weg. Nedregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafarzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek haalt uit met een fantastische trap. Hjorthaugreite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nes heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - crushers of oslo 0:6

64e minuut.
Korchagin speelt de bal door. Sæbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæbø passt de bal in één keer door. Dazdarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dazdarević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De Obaldia kopt de bal weg. Daar is Żabski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedregård met een sublieme pass. Dazdarević is nu in balbezit. Dazdarević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Nacht speelt de bal door. Późniak is nu in balbezit. Późniak geeft de bal voor. Noorsalu krijgt zijn hoofd ertegen. Teigland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - crushers of oslo 1:6

74e minuut.
Późniak geeft een lange en hoge pass. Noorsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aguirre krijgt een gele kaart. Noorsalu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šahbegović zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Teigland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Późniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Późniak haalt uit met een fantastische trap. Teigland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Teigland trapt de bal weg van het doel. Nedregård kopt de bal weg. Nes heeft problemen om de bal te vangen. Dazdarević is nu in balbezit. Dazdarević schiet op doel. Hjorthaugreite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nafarzani geeft de bal voor. Żabski is nu in balbezit. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikki Sixxers 48%, crushers of oslo 52%.
Nikki Sixxers - crushers of oslo 1:6