Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carnicero C.F. Njård Tversover
343 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
14% Spel op eigen helft 86%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 19
wonderbaarlijk Schieten zwak
solide Passen matig
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Norli geeft de bal voor. Inworp. Dussaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parizotto rent richting de bal. Parizotto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Parizotto geeft een lange en hoge pass. Wergeland speelt de bal door. Mur kopt de bal weg. Klungelig pakt Ceccardi de bal. Ceccardi schiet op doel. Wergeland bokst de bal weg.

10e minuut.
Rolhion probeert naar een medespeler te passen. Daar is Houdek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houdek passt de bal zonder na te denken. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi schiet op doel. Wergeland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parizotto rent richting de bal. Parizotto haalt uit met een fantastische trap. Wergeland probeert wanhopig de bal te grijpen. Norli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 1:0

12e minuut.
Houdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi rent richting de bal. Houdek is nu in balbezit. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto geeft de bal voor. Houdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Houdek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Øvstedal de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 2:0

15e minuut.
Wergeland trapt de bal weg. Mur kopt de bal weg. Sogn is nu in balbezit. Parizotto rent richting de bal. Parizotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 3:0

19e minuut.
Parizotto geeft de bal voor. Klungelig pakt Ceccardi de bal. Øvstedal is nu in balbezit. Ceccardi verovert de bal door een tackle van achteren. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 4:0

20e minuut.
Rolhion passt de bal zonder na te denken. Dussaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussaux geeft de bal voor. Ceccardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wergeland trapt de bal weg van het doel. Mur kan de bal niet met de borst controleren. Mur met een sublieme pass. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Dussaux de bal. Dussaux speelt de bal door. Ceccardi speelt de bal door. Houdek is nu in balbezit. Houdek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Øvstedal probeert de bal aan de voet te houden. Parizotto rent richting de bal. Parizotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 5:0

29e minuut.
Razbegailo verovert de bal door een tackle van achteren. Razbegailo passt de bal zonder na te denken. Ceccardi is nu in balbezit. Houdek rent richting de bal. Houdek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 6:0

31e minuut.
Mur met een sublieme pass. Houdek heeft problemen om de bal te vangen. Houdek probeert naar een medespeler te passen. Razbegailo rent richting de bal. Razbegailo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 7:0

34e minuut.
Norli geeft een hoge lob. Inworp. Dussaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 8:0

36e minuut.
Mur probeert naar een medespeler te passen. Dussaux met een sublieme pass. Mur probeert naar een medespeler te passen. Razbegailo geeft een hoge lob. Ceccardi is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Ceccardi rent richting de bal. Norli rent richting de bal. Ceccardi onderschept slim de pass. Ceccardi schiet op doel. Wergeland maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Razbegailo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ceccardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceccardi passt de bal zonder na te denken. Houdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Houdek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ceccardi rent richting de bal. Houdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi draait met de bal, schiet en ... Wergeland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnicero C.F. 14%, Njård Tversover 86%.
Carnicero C.F. - Njård Tversover 9:0

47e minuut.
Houdek geeft de bal voor. Aanestad rent richting de bal. Ceccardi verovert de bal door een tackle van achteren. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. Wergeland maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Ceccardi draait met de bal, schiet en ... Norli probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dussaux neemt de hoekschop. Ceccardi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 10:0

57e minuut.
Parizotto geeft de bal voor. Klungelig pakt Razbegailo de bal. Razbegailo passt de bal met de wreef. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 11:0

59e minuut.
Mur passt de bal met de wreef. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto met een sublieme pass. Daar is Ceccardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceccardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 12:0

61e minuut.
Ceccardi is nu in balbezit. Parizotto is nu in balbezit. Øvstedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Houdek rent richting de bal. Parizotto rent richting de bal. Parizotto passt de bal met de wreef. Houdek rent richting de bal. Houdek schiet op doel. Wergeland bokst de bal weg.

65e minuut.
Mur met een sublieme pass. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto passt de bal in één keer door. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 13:0

66e minuut.
Tarradellas rent richting de bal. Tarradellas geeft een hoge lob. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Houdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Houdek passt de bal zonder na te denken. Razbegailo rent richting de bal. Razbegailo geeft de bal voor. Ceccardi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wergeland speelt de bal door. Rolhion kopt de bal weg. Aanestad heeft problemen om de bal te vangen. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Razbegailo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oftedal rent richting de bal. Parizotto verovert de bal door een tackle van achteren. Parizotto geeft een hoge lob. Ceccardi springt en kopt de bal. Wergeland bokst de bal weg.

71e minuut.
Rolhion met een sublieme pass. Mur rent richting de bal. Mur met een sublieme pass. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Parizotto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ramsland komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Ramsland geeft de bal voor. Houdek kopt de bal weg. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi draait met de bal, schiet en ... Wergeland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 14:0

75e minuut.
Ramsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsland passt de bal in één keer door. Razbegailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Razbegailo geeft een lange en hoge pass. Ceccardi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 15:0

78e minuut.
Houdek passt de bal met de wreef. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi passt de bal met de wreef. Ramsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsland haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 16:0

79e minuut.
Daar is Skoglund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Razbegailo met een sublieme pass. Houdek met een sublieme pass. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Rolhion speelt de bal door. Houdek is nu in balbezit. Ramsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 17:0

82e minuut.
Ceccardi passt de bal in één keer door. Houdek rent richting de bal. Mur met een sublieme pass. Klungelig pakt Ceccardi de bal. Ceccardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 18:0

84e minuut.
Ceccardi met een sublieme pass. Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur passt de bal met de wreef. Houdek rent richting de bal. Houdek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 19:0

85e minuut.
Dussaux geeft een hoge lob. Houdek kopt de bal weg. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi draait met de bal, schiet en ... Wergeland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 20:0

87e minuut.
Oftedal rent richting de bal. Mur onderschept slim de pass. Mur geeft een hoge lob. Daar is Norli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceccardi is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mur rent richting de bal. Mur geeft een hoge lob. Ceccardi kopt de bal weg. Houdek rent richting de bal. Houdek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Njård Tversover 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnicero C.F. 14%, Njård Tversover 86%.
Carnicero C.F. - Njård Tversover 21:0