Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borealis FC Bakklandet Ballklubb
Normal Tactiek Høyt spill i fin
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.7 gemiddelde waardering 27.9
matig Schieten goed
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Sandemose geeft een hoge lob. Silseth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tveita begaat een overtreding. Tveita krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Vindenes verovert de bal door een tackle van achteren. Vindenes geeft een lange en hoge pass. Tveita is nu in balbezit. Tveita draait met de bal, schiet en ... Erdal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borealis FC - Bakklandet Ballklubb 0:1

29e minuut.
Silseth rent richting de bal. Vindenes verovert de bal door een tackle van achteren. Vindenes passt de bal met de wreef. Tveita bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nymark rent richting de bal. Røstad verovert de bal door een tackle van achteren. Røstad passt de bal met de wreef. Tveita is nu in balbezit. Tveita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Dyngeland rent richting de bal. Dyngeland passt de bal met de wreef. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad schiet op doel. Hjortland probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ramsøy zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tveita bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borealis FC - Bakklandet Ballklubb 0:2

42e minuut.
Ramsøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsøy geeft de bal voor. Klungelig pakt Røstad de bal. Tveita bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveita schiet op doel. Erdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borealis FC 70%, Bakklandet Ballklubb 30%.
Borealis FC - Bakklandet Ballklubb 0:2

51e minuut.
Dyngeland rent richting de bal. Bruun is nu in balbezit. Dyngeland maakt een afschuwelijke overtreding. Bruun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

53e minuut.
Sandemose rent richting de bal. Sandemose geeft een hoge lob. Ramsøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsøy geeft een lange en hoge pass. Tveita bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dyngeland zal de hoekschop nemen. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Veiby geeft de bal voor. Røstad is nu in balbezit. Silseth begaat een overtreding. Silseth krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Ramsøy met een snelle inworp. Vindenes rent richting de bal. Formo begaat een overtreding. Vindenes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vindenes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nymark zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Formo rent richting de bal. Formo passt de bal met de wreef. Tveita is nu in balbezit. Tveita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borealis FC 67%, Bakklandet Ballklubb 33%.
Borealis FC - Bakklandet Ballklubb 0:2