Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skoppum Vandalen FC
Normal Tactiek VFC att
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 48.9
weak Schieten excellent
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Midthun de bal. Midthun passt de bal in één keer door. Rød speelt de bal door. Daar is Tangstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tangstad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Nodland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tangstad is nu in balbezit. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Tangstad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skoppum - Vandalen FC 0:1

12e minuut.
Fiksdal passt de bal zonder na te denken. Midthun is nu in balbezit. Midthun geeft de bal voor. Tangstad rent richting de bal. Tangstad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skoppum - Vandalen FC 0:2

13e minuut.
Rød geeft de bal voor. Daar is Bergheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad draait met de bal, schiet en ... Fredheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skoppum - Vandalen FC 0:3

16e minuut.
Nodland is nu in balbezit. Tangstad onderschept slim de pass. Sagstuen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sagstuen krijgt een gele kaart. Tangstad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tangstad legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Skoppum - Vandalen FC 0:4

19e minuut.
Tangstad geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nodland de bal. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad draait met de bal, schiet en ... Fredheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skoppum - Vandalen FC 0:5

20e minuut.
Nodland is nu in balbezit. Tangstad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nodland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aanestad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Inworp. Rød met de inworp. Tangstad is nu in balbezit. Tangstad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bergheim is nu in balbezit. Tangstad is nu in balbezit. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim schiet op doel. Fredheim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skoppum - Vandalen FC 0:6

23e minuut.
Fiksdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiksdal speelt de bal door. Tangstad rent richting de bal. Tangstad haalt uit met een fantastische trap. Fredheim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skoppum - Vandalen FC 0:7

26e minuut.
Midthun speelt de bal door. Fiksdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim rent richting de bal. Bergheim draait met de bal, schiet en ... Fredheim maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skoppum - Vandalen FC 0:8

31e minuut.
Bergheim is nu in balbezit. Bergheim passt de bal met de wreef. Fiksdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiksdal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jordal de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skoppum - Vandalen FC 0:9

32e minuut.
Oma is nu in balbezit. Mellemstrand verovert de bal door een tackle van achteren. Mellemstrand geeft een hoge lob. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Midthun passt de bal met de wreef. Fiksdal is nu in balbezit. Fiksdal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bergheim de bal. Bergheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skoppum - Vandalen FC 0:10

37e minuut.
Nodland rent richting de bal. Tangstad verovert de bal door een tackle van achteren. Bergheim heeft problemen om de bal te vangen. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Fredheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skoppum - Vandalen FC 0:11

38e minuut.
Aanestad onderschept slim de pass. Rød bereikt de bal nog maar net als eerste. Rød met een sublieme pass. Bergheim rent richting de bal. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Tufte speelt de bal door. Korsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsvik speelt de bal door. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Fredheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fiksdal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Midthun rent richting de bal. Daar is Tangstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tangstad draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skoppum 87%, Vandalen FC 13%.
Skoppum - Vandalen FC 0:11

46e minuut.
Fiksdal probeert naar een medespeler te passen. Jordal rent richting de bal. Bergheim verovert de bal door een tackle van achteren. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Fredheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skoppum - Vandalen FC 0:12

52e minuut.
Tangstad kopt de bal weg. Midthun is nu in balbezit. Midthun passt de bal zonder na te denken. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Skoppum - Vandalen FC 0:13

54e minuut.
Nodland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Midthun is nu in balbezit. Midthun speelt de bal door. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim draait met de bal, schiet en ... Fredheim bokst de bal weg.

58e minuut.
Fredheim probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Midthun met de inworp. Fiksdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiksdal speelt de bal door. Fredheim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skoppum - Vandalen FC 0:14

69e minuut.
Rød is nu in balbezit. Rød geeft de bal voor. Bergheim kopt de bal weg. Fiksdal rent richting de bal. Fiksdal schiet op doel. Fredheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Skoppum - Vandalen FC 0:15

71e minuut.
Bergheim rent richting de bal. Sørloth is nu in balbezit. Sørloth geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bergheim de bal onder controle te krijgen. Midthun geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Midthun geeft een hoge lob. Aanestad is nu in balbezit. Rød speelt de bal door. Daar is Bergheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skoppum - Vandalen FC 0:16

75e minuut.
Fiksdal met een sublieme pass. Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun met een sublieme pass. Tangstad rent richting de bal. Tangstad schiet op doel. Fredheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fredheim speelt de bal door. Midthun kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Midthun de bal onder controle te krijgen. Midthun met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Bergheim speelt de bal door. Rød bereikt de bal nog maar net als eerste. Rød geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fiksdal de bal. Fiksdal schiet op doel. Paal! Bergheim is nu in balbezit. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Fredheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fiksdal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rød bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad rent richting de bal. Tangstad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Midthun speelt de bal door. Midthun met een sublieme pass. Rød met een sublieme pass. Tangstad rent richting de bal. Tangstad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Midthun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rød met een sublieme pass. Tangstad rent richting de bal. Tangstad draait met de bal, schiet en ... Fredheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jordal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordal geeft een hoge lob. Rød bereikt de bal nog maar net als eerste. Rød geeft een hoge lob. Fredheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skoppum - Vandalen FC 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skoppum 82%, Vandalen FC 18%.
Skoppum - Vandalen FC 0:17