Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.:TheChoiceOfChampions:. Skoppum
352 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
40 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 17.1
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Webb probeert naar een medespeler te passen. Sagstuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagstuen passt de bal zonder na te denken. Hadarics is nu in balbezit. Hadarics passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Webb rent richting de bal. Webb passt de bal in één keer door. Gausdal is nu in balbezit. Gausdal geeft een lange en hoge pass. Fredheim probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Aanestad rent richting de bal. Gausdal onderschept slim de pass. Gausdal passt de bal zonder na te denken. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 1:0

11e minuut.
Cortez rent richting de bal. Cortez passt de bal met de wreef. Sørloth bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausdal verovert de bal door een tackle van achteren. Gausdal schiet op doel. Fredheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jordal is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hadarics passt de bal zonder na te denken. Gausdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausdal passt de bal in één keer door. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 2:0

18e minuut.
Hadarics probeert naar een medespeler te passen. Cortez rent richting de bal. Cortez geeft een lange en hoge pass. Gausdal rent richting de bal. Gausdal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gausdal onderschept slim de pass. Gausdal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cortez de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... Fredheim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 3:0

21e minuut.
Oma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez onderschept slim de pass. Skistad speelt de bal door. Gausdal is nu in balbezit. Gausdal draait met de bal, schiet en ... Fredheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Hadarics geeft een lange en hoge pass. Sørloth kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hadarics neemt de hoekschop. Gausdal krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 4:0

25e minuut.
Nodland met een sublieme pass. Aanestad rent richting de bal. Aanestad geeft de bal voor. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 5:0

30e minuut.
Hadarics rent richting de bal. Hadarics geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aanestad de bal. Gausdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausdal geeft de bal voor. Paal! Fredheim bokst de bal weg.

31e minuut.
Nodland probeert naar een medespeler te passen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez passt de bal met de wreef. Gausdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausdal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sørloth met een harde bal richting middenveld. Berntsen kopt de bal weg. Gausdal is nu in balbezit. Gausdal schiet op doel. Fredheim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:TheChoiceOfChampions:. 35%, Skoppum 65%.
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 6:0

46e minuut.
Rolland probeert de bal aan de voet te houden. Hadarics rent richting de bal. Hadarics probeert naar een medespeler te passen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 7:0

48e minuut.
Sørloth rent richting de bal. Gausdal verovert de bal door een tackle van achteren. Skistad is nu in balbezit. Skistad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 8:0

49e minuut.
Gausdal verovert de bal door een tackle van achteren. Skistad rent richting de bal. Skistad speelt de bal door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Oma bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb speelt de bal door. Gausdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausdal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Hadarics bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadarics passt de bal in één keer door. Jordal is nu in balbezit. Skistad onderschept slim de pass. Skistad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Webb met een snelle inworp. Gausdal geeft een hoge lob. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Sagstuen probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Gausdal probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sørloth geeft een lange en hoge pass. Inworp. Webb met een snelle inworp. Daar is Gausdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gausdal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 9:0

59e minuut.
Valderhaug speelt de bal door. Oma is nu in balbezit. Cortez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cortez krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Slåen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadarics speelt de bal door. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 10:0

64e minuut.
Gausdal is nu in balbezit. Aanestad is nu in balbezit. Gausdal verovert de bal door een tackle van achteren. Gausdal geeft een lange en hoge pass. Cortez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 11:0

66e minuut.
Berntsen passt de bal zonder na te denken. Webb rent richting de bal. Webb geeft de bal voor. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ... Fredheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aanestad heeft problemen om de bal te vangen. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb geeft een lange en hoge pass. Fredheim bokst de bal weg. Gausdal rent richting de bal. Gausdal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 12:0

69e minuut.
Skistad geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Oma de bal onder controle te krijgen. MacGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGhee geeft een lange en hoge pass. Cortez maakt een snoekduik en kopt de bal. Fredheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 13:0

70e minuut.
Gausdal speelt de bal door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez passt de bal zonder na te denken. Hadarics is nu in balbezit. Hadarics geeft een hoge lob. Fredheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gausdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausdal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 14:0

73e minuut.
Skistad rent richting de bal. Skistad passt de bal met de wreef. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel. Fredheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 15:0

73e minuut.
Oma rent richting de bal. Cortez onderschept slim de pass. Cortez probeert naar een medespeler te passen. Gausdal is nu in balbezit. Gausdal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Frattini geeft een hoge lob. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadarics met een sublieme pass. Gausdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausdal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sørloth met een harde bal richting middenveld. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb geeft een lange en hoge pass. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Aanestad rent richting de bal. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb geeft de bal voor. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 16:0

82e minuut.
MacGhee speelt de bal door. Skistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Skistad probeert naar een medespeler te passen. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gausdal is nu in balbezit. Gausdal geeft een lange en hoge pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 17:0

84e minuut.
Cortez passt de bal in één keer door. Hadarics is nu in balbezit. Hadarics passt de bal met de wreef. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Slåen is nu in balbezit. Hadarics bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadarics probeert naar een medespeler te passen. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel. De bal raakt de paal. Cortez geeft een hoge lob. Sørloth heeft problemen om de bal te vangen. Gausdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausdal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 18:0

87e minuut.
Valderhaug met een sublieme pass. Oma rent richting de bal. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Gausdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausdal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 19:0

88e minuut.
Klungelig pakt Oma de bal. Cortez rent richting de bal. Cortez geeft de bal voor. Gausdal is nu in balbezit. Gausdal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Webb geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gausdal speelt de bal door. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:TheChoiceOfChampions:. 11%, Skoppum 89%.
.:TheChoiceOfChampions:. - Skoppum 20:0