Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Zelgniewo Fenris EFK
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Fjellheim is nu in balbezit. Engebråten onderschept slim de pass. Engebråten probeert naar een medespeler te passen. Skjevik is nu in balbezit. Skjevik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Grinden is nu in balbezit. Grinden geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bekkevold de bal. Osnes rent richting de bal. Osnes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Engebråten de bal. Fjellheim rent richting de bal. Fjellheim passt de bal zonder na te denken. Rydningen is nu in balbezit. Rydningen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

33e minuut.
Tveten heeft problemen om de bal te vangen. Tveten passt de bal zonder na te denken. Fjellheim is nu in balbezit. Fjellheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Fenris EFK 1:0

34e minuut.
Sortland geeft een hoge lob. Inworp. Dagsland met de inworp. Osnes is nu in balbezit. Osnes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Refvik kopt de bal weg. Osnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Osnes passt de bal zonder na te denken. Daar is Skjevik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skjevik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zelgniewo 54%, Fenris EFK 46%.
ZKS Zelgniewo - Fenris EFK 1:0

48e minuut.
Kristoffersen rent richting de bal. Ødegård verovert de bal door een tackle van achteren. Osnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Osnes geeft een hoge lob. Skjevik is nu in balbezit. Kristoffersen verovert de bal door een tackle van achteren. Osnes onderschept slim de pass. Osnes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Refvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Refvik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skjevik de bal. Osnes is nu in balbezit. Osnes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Møller met de inworp. Rydningen kan de bal niet met de borst controleren. Nodland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nodland krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Molteberg is nu in balbezit. Osnes rent richting de bal. Osnes probeert naar een medespeler te passen. Fjellheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fjellheim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Skramstad met een harde bal richting middenveld. Osnes kopt de bal weg. Skjevik is nu in balbezit. Skjevik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Osnes onderschept slim de pass. Osnes met een sublieme pass. Skjevik is nu in balbezit. Skjevik haalt uit met een fantastische trap. Fjeldstad probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rydningen passt de bal zonder na te denken. Møller bereikt de bal nog maar net als eerste. Osnes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osnes krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Fjellheim rent richting de bal. Fjellheim passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Engebråten de bal. Rydningen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydningen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zelgniewo 48%, Fenris EFK 52%.
ZKS Zelgniewo - Fenris EFK 1:0