Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Zelgniewo Vandalen FC
433 Tactiek VFC att
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 46.5
poor Schieten formidable
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Midthun passt de bal in één keer door. Fiksdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiksdal passt de bal in één keer door. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim draait met de bal, schiet en ... Fjeldstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:1

3e minuut.
Tangstad passt de bal in één keer door. Fiksdal is nu in balbezit. Fiksdal passt de bal in één keer door. Bergheim rent richting de bal. Bergheim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Korsvik passt de bal zonder na te denken. Fiksdal is nu in balbezit. Fiksdal passt de bal met de wreef. Tangstad is nu in balbezit. Tangstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:2

6e minuut.
Bergheim onderschept slim de pass. Bergheim passt de bal met de wreef. Fiksdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad is nu in balbezit. Tangstad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Bergheim is nu in balbezit. Bergheim passt de bal zonder na te denken. Fiksdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiksdal schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:3

9e minuut.
Osnes kopt de bal weg. Midthun rent richting de bal. Midthun passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bergheim de bal. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Fiksdal is nu in balbezit. Fiksdal passt de bal in één keer door. Møller bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad draait met de bal, schiet en ... Fjeldstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Mellemstrand met een sublieme pass. Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun speelt de bal door. Bergheim rent richting de bal. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Midthun verovert de bal door een tackle van achteren. Midthun speelt de bal door. Daar is Fiksdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiksdal geeft een lange en hoge pass. Bekkevold verovert de bal door een tackle van achteren. Fjeldstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:4

26e minuut.
Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiksdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiksdal probeert naar een medespeler te passen. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kristoffersen rent richting de bal. Midthun onderschept slim de pass. Midthun probeert naar een medespeler te passen. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Fiksdal de bal. Fiksdal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:5

31e minuut.
Midthun probeert naar een medespeler te passen. Fiksdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiksdal geeft een lange en hoge pass. Tangstad rent richting de bal. Tangstad draait met de bal, schiet en ... Fjeldstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bekkevold de bal. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:6

34e minuut.
Korsvik met een sublieme pass. Midthun rent richting de bal. Midthun probeert naar een medespeler te passen. Tangstad is nu in balbezit. Tangstad geeft een hoge lob. Fjeldstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:7

36e minuut.
Bekkevold bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekkevold geeft een hoge lob. Opland speelt de bal door. Tangstad probeert de bal aan de voet te houden. Tangstad schiet op doel. Fjeldstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kristoffersen rent richting de bal. Midthun verovert de bal door een tackle van achteren. Midthun met een sublieme pass. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:8

42e minuut.
Tangstad is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Møller. Tangstad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tangstad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bergheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergheim speelt de bal door. Fiksdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiksdal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:9

45e minuut.
Bergheim rent richting de bal. Fiksdal rent richting de bal. Bergheim rent richting de bal. Bergheim schiet op doel. Fjeldstad probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zelgniewo 81%, Vandalen FC 19%.
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:9

47e minuut.
Fiksdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiksdal passt de bal in één keer door. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim draait met de bal, schiet en ... Fjeldstad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:10

49e minuut.
Fiksdal is nu in balbezit. Fiksdal passt de bal met de wreef. Midthun rent richting de bal. Midthun geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sortland de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Opland met een sublieme pass. Fiksdal heeft problemen om de bal te vangen. Fiksdal passt de bal met de wreef. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:11

55e minuut.
Midthun onderschept slim de pass. Fiksdal is nu in balbezit. Fiksdal passt de bal zonder na te denken. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Midthun kopt de bal weg. Daar is Fiksdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiksdal speelt de bal door. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fiksdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiksdal passt de bal in één keer door. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim schiet op doel. Sortland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:12

67e minuut.
Korsvik probeert naar een medespeler te passen. Fiksdal probeert naar een medespeler te passen. Sortland is nu in balbezit. Bergheim onderschept slim de pass. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Fjeldstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bergheim rent richting de bal. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:13

70e minuut.
Midthun kopt de bal weg. Daar is Tangstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekkevold tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bekkevold krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Midthun geeft een hoge lob. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad geeft een hoge lob. Fiksdal rent richting de bal. Fiksdal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:14

75e minuut.
Fiksdal rent richting de bal. Fiksdal passt de bal in één keer door. Bergheim rent richting de bal. Bergheim schiet op doel. Fjeldstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:15

76e minuut.
Fiksdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiksdal geeft een lange en hoge pass. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim schiet op doel. Fjeldstad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:16

80e minuut.
Mellemstrand geeft de bal voor. Klungelig pakt Bekkevold de bal. Tangstad is nu in balbezit. Tangstad haalt uit met een fantastische trap. Fjeldstad probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:17

83e minuut.
Kristoffersen rent richting de bal. Midthun onderschept slim de pass. Midthun speelt de bal door. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:18

85e minuut.
Bekkevold bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim onderschept slim de pass. Fiksdal probeert naar een medespeler te passen. Tangstad rent richting de bal. Tangstad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Midthun met een snelle inworp. Fiksdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiksdal probeert naar een medespeler te passen. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:19

88e minuut.
Inworp. Midthun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiksdal rent richting de bal. Fiksdal geeft de bal voor. Bergheim springt en kopt de bal. Fjeldstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun passt de bal met de wreef. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Fjeldstad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zelgniewo 87%, Vandalen FC 13%.
ZKS Zelgniewo - Vandalen FC 0:20