Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vandalen FC eLPe
VFC att Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 23.2
formidable Schieten average
average Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Midthun met de inworp. Fiksdal geeft de bal voor. Bergheim rent richting de bal. Bergheim draait met de bal, schiet en ... Twaróg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - eLPe 1:0

8e minuut.
Kadusi is nu in balbezit. Fiksdal verovert de bal door een tackle van achteren. Fiksdal met een sublieme pass. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - eLPe 2:0

14e minuut.
Fiksdal met een sublieme pass. Bergheim probeert naar een medespeler te passen. Tangstad heeft problemen om de bal te vangen. Tangstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - eLPe 3:0

17e minuut.
Kadusi passt de bal met de wreef. Midthun is nu in balbezit. Midthun met een sublieme pass. Bergheim rent richting de bal. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Twaróg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Opland passt de bal met de wreef. Midthun speelt de bal door. Fiksdal rent richting de bal. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - eLPe 4:0

20e minuut.
Opland probeert naar een medespeler te passen. Tangstad heeft problemen om de bal te vangen. Tangstad passt de bal in één keer door. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - eLPe 5:0

25e minuut.
Midthun passt de bal in één keer door. Daar is Barrientos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergheim rent richting de bal. Bergheim draait met de bal, schiet en ... Twaróg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - eLPe 6:0

36e minuut.
Lampert bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun verovert de bal door een tackle van achteren. Midthun passt de bal met de wreef. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fiksdal heeft problemen om de bal te vangen. Kadusi is nu in balbezit. Fiksdal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fiksdal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Korsvik met een sublieme pass. Midthun heeft problemen om de bal te vangen. Midthun passt de bal met de wreef. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Twaróg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Barrientos kopt de bal weg. Inworp. Opland met een snelle inworp. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Twaróg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vandalen FC 36%, eLPe 64%.
Vandalen FC - eLPe 6:0

49e minuut.
Korsvik met een sublieme pass. Midthun heeft problemen om de bal te vangen. Midthun speelt de bal door. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad schiet op doel. De bal raakt de paal. Twaróg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Magenes rent richting de bal. Opland verovert de bal door een tackle van achteren. Opland met een sublieme pass. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Korsvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korsvik passt de bal met de wreef. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim draait met de bal, schiet en ... Twaróg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Midthun is nu in balbezit. Midthun geeft een lange en hoge pass. Daar is Barrientos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Twaróg bokst de bal weg.

73e minuut.
Pisker met een sublieme pass. Korsvik geeft een hoge lob. Bergheim kopt de bal weg. Tangstad rent richting de bal. Tangstad haalt uit met een fantastische trap. Twaróg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Korsvik geeft de bal voor. Tangstad kopt de bal weg. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - eLPe 7:0

79e minuut.
Midthun onderschept slim de pass. Midthun met een sublieme pass. Klungelig pakt Bergheim de bal. Bergheim passt de bal met de wreef. Daar is Tangstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twaróg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Opland heeft problemen om de bal te vangen. Opland met een sublieme pass. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim schiet op doel. Twaróg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - eLPe 8:0

90e minuut.
Lampert rent richting de bal. Midthun verovert de bal door een tackle van achteren. Midthun passt de bal met de wreef. Bergheim rent richting de bal. Bergheim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vandalen FC 19%, eLPe 81%.
Vandalen FC - eLPe 8:0