Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKY De Bèrse Beren
Wingerrechts Tactiek ClSKcompaS
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
74.8 gemiddelde waardering 71.3
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


4e minuut.
Jeziński verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Goeman met de inworp. Dhulster rent richting de bal. Dhulster geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Janssens rent richting de bal. Janssens met een sublieme pass. Charłampowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charłampowicz geeft de bal voor. Andruszczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Egheyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Čiuoderis heeft problemen om de bal te vangen. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barba. Barba krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Goeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goeman passt de bal in één keer door. Soboń is nu in balbezit. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek haalt uit met een fantastische trap. Vissie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Poudal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Barba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prášek is nu in balbezit. Soboń rent richting de bal. Soboń schiet op doel. Vissie bokst de bal weg.

28e minuut.
Gómez López passt de bal zonder na te denken. Andruszczak rent richting de bal. Qəzənfərov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Andruszczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Andruszczak neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Egheyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Jeziński geeft een lange en hoge pass. Andruszczak kopt de bal weg. Charłampowicz is nu in balbezit. Charłampowicz geeft een hoge lob. Thirion maakt een snoekduik en kopt de bal. Egheyan bokst de bal weg.

36e minuut.
Jeziński onderschept slim de pass. Goeman is nu in balbezit. Goeman passt de bal met de wreef. Soboń rent richting de bal. Soboń schiet op doel. Vissie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Goeman rent richting de bal. Goeman passt de bal in één keer door. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń schiet op doel. Vissie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - De Bèrse Beren 1:0

42e minuut.
Jeziński kopt de bal weg. Kałamarz met een sublieme pass. Charłampowicz is nu in balbezit. Charłampowicz geeft een hoge lob. Andruszczak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY 57%, De Bèrse Beren 43%.
SKY - De Bèrse Beren 1:0

47e minuut.
Klungelig pakt Soboń de bal. Čiuoderis verovert de bal door een tackle van achteren. Čiuoderis passt de bal zonder na te denken. Charłampowicz is nu in balbezit. Charłampowicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Jeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jeziński raakt geblesseerd tijdens het duel. Čiuoderis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Charłampowicz is nu in balbezit. Charłampowicz geeft een lange en hoge pass. Andruszczak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Poudal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dhulster probeert naar een medespeler te passen. Goeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goeman geeft de bal voor. Soboń krijgt zijn hoofd ertegen. Vissie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prášek is nu in balbezit. Maringá verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - De Bèrse Beren 2:0

60e minuut.
Dhulster bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulster speelt de bal door. Barba is nu in balbezit. Prášek onderschept slim de pass. Prášek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Janssens kopt de bal weg. Daar is Olieslagers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charłampowicz is nu in balbezit. Charłampowicz geeft een hoge lob. Thirion springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Goeman rent richting de bal. Goeman geeft de bal voor. Soboń is nu in balbezit. Soboń draait met de bal, schiet en ... Vissie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY - De Bèrse Beren 3:0

76e minuut.
Andruszczak passt de bal met de wreef. Charłampowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poudal. Poudal krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Goeman is nu in balbezit. Jeziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goeman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dhulster met een snel genomen vrije trap. Prášek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kałamarz heeft problemen om de bal te vangen. Kałamarz probeert naar een medespeler te passen. Charłampowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charłampowicz geeft de bal voor. Andruszczak krijgt zijn hoofd ertegen. Egheyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY 41%, De Bèrse Beren 59%.
SKY - De Bèrse Beren 3:0