Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcian 13 pepper
barcian Tactiek jo3223
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
64.4 gemiddelde waardering 57.6
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Turanoğlu geeft de bal voor. Inworp. Mooser met een snelle inworp. Mühren is nu in balbezit. Mühren schiet op doel. Mövlüyarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Domiter passt de bal in één keer door. Mooser met een sublieme pass. Mühren rent richting de bal. Mühren draait met de bal, schiet en ... Mövlüyarov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - pepper 1:0

16e minuut.
Avdeev geeft de bal voor. Bocanegra kopt de bal weg. Czecholiński is nu in balbezit. Kałek verovert de bal door een tackle van achteren. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zsolnai is nu in balbezit. Barret is nu in balbezit. Zsolnai speelt de bal door. Mühren is nu in balbezit. Mühren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Klungelig pakt Mühren de bal. Shehatah Abu Kaif probeert naar een medespeler te passen. Pilarz kan de bal niet met de borst controleren. Barret verovert de bal door een tackle van achteren. Barret schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Zsolnai met de inworp. Domiter geeft een hoge lob. Barret rent richting de bal. Barret schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Shehatah Abu Kaif kopt de bal weg. Domiter rent richting de bal. Domiter passt de bal in één keer door. Mühren is nu in balbezit. Mühren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inworp. Železnik met de inworp. Zsolnai geeft een hoge lob. Mühren is nu in balbezit. Mühren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcian 13 34%, pepper 66%.
barcian 13 - pepper 1:0

51e minuut.
Mooser met een snelle inworp. Domiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Domiter passt de bal zonder na te denken. Mühren is nu in balbezit. Mühren haalt uit met een fantastische trap. Paal!

52e minuut.
Avdeev probeert naar een medespeler te passen. Book rent richting de bal. Met opzet legt Subota zijn tegenspeler op de grond. Subota krijgt een gele kaart. Book raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Book kan niet meer verder spelen. Saveur komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Saveur passt de bal met de wreef. Avdeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeev passt de bal met de wreef. Wollaert is nu in balbezit. Wollaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Turanoğlu speelt de bal door. Železnik is nu in balbezit. Wollaert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wollaert krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Zsolnai rent richting de bal. Zsolnai met een sublieme pass. Barret rent richting de bal. Barret haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dobrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrilă geeft een hoge lob. Stănescu heeft problemen om de bal te vangen. Mühren rent richting de bal. Mühren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Turanoğlu geeft de bal voor. Palczewski met een sublieme pass. Mooser rent richting de bal. Klungelig pakt Mooser de bal. Mooser geeft de bal voor. Mövlüyarov bokst de bal weg.

78e minuut.
Palczewski met een snelle inworp. Mooser bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooser met een sublieme pass. Mühren heeft problemen om de bal te vangen. Mühren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcian 13 31%, pepper 69%.
barcian 13 - pepper 1:0