Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
langhes Real Nuevos
Start2Wing2att Tactiek ik10
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
68.6 gemiddelde waardering 61.5
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


11e minuut.
Kowalówka kan de bal niet met de borst controleren. Eik rent richting de bal. Eik geeft een lange en hoge pass. Tajthy rent richting de bal. Tajthy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Real Nuevos 1:0

19e minuut.
Secchio geeft de bal voor. Mariño kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zabokrzycki de bal onder controle te krijgen. Kowalówka is nu in balbezit. Kowalówka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Martinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinović passt de bal zonder na te denken. Grasso rent richting de bal. Grasso geeft een lange en hoge pass. Zettergren krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zabokrzycki passt de bal met de wreef. Zettergren is nu in balbezit. Van Gijseghem begaat een overtreding. Zettergren raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zettergren kan niet meer verder spelen. Voordeckers komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: langhes 37%, Real Nuevos 63%.
langhes - Real Nuevos 1:0

48e minuut.
Myszor passt de bal in één keer door. Wangels met een sublieme pass. Voordeckers probeert naar een medespeler te passen. Grasso is nu in balbezit. Grasso geeft een lange en hoge pass. Vandenhout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Inworp. Cool komt het veld opgelopen. Mattos komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Mattos geeft een lange en hoge pass. Kowalówka is nu in balbezit. Eik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eik krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Grasso passt de bal in één keer door. Martinović rent richting de bal. Martinović passt de bal zonder na te denken. Wangels geeft een lange en hoge pass. Voordeckers krijgt zijn hoofd ertegen. Vandenhout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Voordeckers kopt de bal weg. Daar is Tajthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Van Gijseghem zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Van Gijseghem moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Van Gijseghem schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Tajthy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wangels komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Martinović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Secchio. Martinović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wangels met een snel genomen vrije trap. Noguera probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Mattos de bal onder controle te krijgen. Tajthy rent richting de bal. Tajthy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Wangels rent richting de bal. Wangels geeft een hoge lob. Voordeckers kopt de bal weg. Tajthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajthy schiet op doel. Vandenhout bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: langhes 44%, Real Nuevos 56%.
langhes - Real Nuevos 1:0