Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Soepkiekens neoAnderlecht
Ballance2 Tactiek 532 neo v2
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
70 gemiddelde waardering 68.5
excellent Schieten excellent
formidable Passen excellent
brilliant Verdedigen incredible


1e minuut.
Spasić is nu in balbezit. Spasić passt de bal met de wreef. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier schiet op doel. Pasture werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - neoAnderlecht 0:1

10e minuut.
Vandenhoeck passt de bal zonder na te denken. Lamoral is nu in balbezit. Lamoral passt de bal zonder na te denken. Vandenhoeck rent richting de bal. Vandenhoeck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Prăscan rent richting de bal. Prăscan speelt de bal door. Bastaens probeert naar een medespeler te passen. Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Walgraeve is nu in balbezit. Degreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degreve passt de bal in één keer door. Lamoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamoral geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tutorić rent richting de bal. Lamoral onderschept slim de pass. Lamoral speelt de bal door. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Prăscan is nu in balbezit. Prăscan met een sublieme pass. Walgraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve geeft de bal voor. Ducoulombier krijgt zijn hoofd ertegen. Pasture verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spasić krijgt zijn hoofd ertegen. Pasture kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ağrıyan kopt de bal weg. Walgraeve geeft een lange en hoge pass. Spasić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Bastaens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan passt de bal in één keer door. Walgraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuřín komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Soepkiekens 51%, neoAnderlecht 49%.
Fc Soepkiekens - neoAnderlecht 0:1

52e minuut.
Vandenhoeck rent richting de bal. Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu probeert naar een medespeler te passen. Spasić is nu in balbezit. Spasić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Bastaens controleert de bal met de borst. Vandenhoeck onderschept slim de pass. Vandenhoeck met een sublieme pass. Kuřín rent richting de bal. Kuřín haalt uit met een fantastische trap. Imschweiler bokst de bal weg.

64e minuut.
Lamoral met de inworp. Vandenhoeck rent richting de bal. Vandenhoeck passt de bal zonder na te denken. Vercammen rent richting de bal. Vercammen draait met de bal, schiet en ... Imschweiler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuřín rent richting de bal. Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

66e minuut.
De Schrijver kopt de bal weg. Bastaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijs begaat een overtreding. Nijs krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Pasture trapt de bal weg. Prăscan kopt de bal weg. Ducoulombier rent richting de bal. Ducoulombier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - neoAnderlecht 0:2

69e minuut.
Lamoral passt de bal in één keer door. Vandenhoeck rent richting de bal. Vandenhoeck passt de bal in één keer door. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen draait met de bal, schiet en ... Imschweiler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Tutorić passt de bal in één keer door. Walgraeve rent richting de bal. Walgraeve passt de bal in één keer door. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ağrıyan is nu in balbezit. Ağrıyan geeft een lange en hoge pass. Petrók is nu in balbezit. Petrók geeft een lange en hoge pass. Vercammen is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Lamoral heeft problemen om de bal te vangen. Lamoral passt de bal zonder na te denken. Blanchaert rent richting de bal. Vandenhoeck onderschept slim de pass. Vandenhoeck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuřín is nu in balbezit. Kuřín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Soepkiekens - neoAnderlecht 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Soepkiekens 57%, neoAnderlecht 43%.
Fc Soepkiekens - neoAnderlecht 1:2