Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:10
  • Competitiewedstrijd: 2de Klasse.02
  • Stadion: Dealey Plaza
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37812
Boing Boom Tschak Faust
Jeugd Tactiek Neo2
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 64.3
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


7e minuut.
Blontrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Blontrock geeft de bal voor. Hoste kopt de bal weg. Putte is nu in balbezit. Putte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Zener geeft een lange en hoge pass. Elshout bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout geeft een hoge lob. Preisinger kopt de bal weg. Putte geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Hoste rent richting de bal. Hoste schiet op doel. Ball bokst de bal weg.

11e minuut.
Blontrock rent richting de bal. Blontrock passt de bal in één keer door. Cristante met een sublieme pass. Putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Putte geeft een hoge lob. Ball probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kantelberg geeft een hoge lob. Teletubiański geeft een lange en hoge pass. Putte rent richting de bal. Putte draait met de bal, schiet en ... Ball probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - Faust 0:1

17e minuut.
Sobierajski onderschept slim de pass. Cabbar onderschept slim de pass. Cabbar passt de bal met de wreef. Paerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Paerts haalt uit met een fantastische trap. De Roeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Dhuinslager met een snelle inworp. Cabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabbar passt de bal met de wreef. Verbeeck is nu in balbezit. Verbeeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boing Boom Tschak - Faust 1:1

40e minuut.
Paerts passt de bal in één keer door. Mini rent richting de bal. Sobierajski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mini raakt geblesseerd tijdens het duel. Cabbar wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Crapa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elshout geeft een lange en hoge pass. Hoste krijgt zijn hoofd ertegen. Ball maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - Faust 1:2

44e minuut.
Blontrock is nu in balbezit. Blontrock geeft een hoge lob. Cristante rent richting de bal. Cristante geeft de bal voor. Hoste maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boing Boom Tschak 48%, Faust 52%.
Boing Boom Tschak - Faust 1:2

52e minuut.
Mini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blontrock. Mini raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cabbar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert de Bakker de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Coenen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paerts springt en kopt de bal. De Roeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mini is nu in balbezit. Mini schiet op doel. De Roeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boing Boom Tschak - Faust 2:2

60e minuut.
Daar is Cabbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paerts is nu in balbezit. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Paerts onderschept slim de pass. Mini rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zener speelt de bal door. Blontrock bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dhuinslager. Dhuinslager krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Daar is Blontrock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paerts is nu in balbezit. Paerts passt de bal in één keer door. Mini rent richting de bal. Mini draait met de bal, schiet en ... De Roeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Kantelberg is nu in balbezit. Kantelberg passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Zener de bal onder controle te krijgen. Hoste rent richting de bal. Hoste draait met de bal, schiet en ... Ball bokst de bal weg.

67e minuut.
Verbeeck is nu in balbezit. de Bakker verovert de bal door een tackle van achteren. de Bakker geeft een hoge lob. Hoste speelt de bal door. Daar is Putte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smolders komt het veld opgelopen. de Maesschalck komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Preisinger passt de bal in één keer door. Dhuinslager probeert naar een medespeler te passen. Sobierajski rent richting de bal. Mini onderschept slim de pass. Mini haalt uit met een fantastische trap. De Roeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Blontrock geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Paerts de bal onder controle te krijgen. Cabbar speelt de bal door. Klungelig pakt Mini de bal. Mini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boing Boom Tschak 52%, Faust 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boing Boom Tschak - Faust 2:2