Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Lumière R. Antwerp.FC
ZZ Tactiek 352
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 51.5
goed Schieten uitstekend
matig Passen solide
solide Verdedigen redelijk


7e minuut.
De Jonghe rent richting de bal. De Jonghe passt de bal in één keer door. Sobral is nu in balbezit. Sobral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Lumière - R. Antwerp.FC 1:0

9e minuut.
Czár rent richting de bal. Czár passt de bal met de wreef. Hantschmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hantschmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC.Lumière - R. Antwerp.FC 1:1

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Trebaldi de bal onder controle te krijgen. Itaipuaçú rent richting de bal. Itaipuaçú passt de bal in één keer door. Czár is nu in balbezit. Czár haalt uit met een fantastische trap. Carrió verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Gałan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ignazi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Itaipuaçú bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaipuaçú geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Oberauer verovert de bal door een tackle van achteren. Oberauer speelt de bal door. Kompała met een sublieme pass. Czár is nu in balbezit. Czár schiet op doel. Carrió probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Oberauer rent richting de bal. Oberauer passt de bal met de wreef. Glos is nu in balbezit. Hantschmann onderschept slim de pass. Hantschmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sobral heeft problemen om de bal te vangen. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Sypniewski is nu in balbezit. Sypniewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alui-Gheorghe de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Hiekkala is nu in balbezit. Hiekkala geeft een lange en hoge pass. Rock probeert naar een medespeler te passen. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Hantschmann de bal. Hantschmann passt de bal zonder na te denken. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Lumière - R. Antwerp.FC 1:2

44e minuut.
Gałan rent richting de bal. Ignazi onderschept slim de pass. Ignazi geeft de bal voor. Hantschmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czár springt en kopt de bal. Paal!

45e minuut.
De Jonghe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Winter komt het veld opgelopen. Carrió trapt de bal weg. Trebaldi kopt de bal weg. Sypniewski is nu in balbezit. Sypniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC.Lumière - R. Antwerp.FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Lumière 67%, R. Antwerp.FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Lumière - R. Antwerp.FC 2:2

58e minuut.
Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega passt de bal in één keer door. Kompała met een sublieme pass. Czár is nu in balbezit. Czár schiet op doel. Carrió verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ascani de bal. Hantschmann is nu in balbezit. Hantschmann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Lumière - R. Antwerp.FC 2:3

62e minuut.
Gałan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałan geeft een lange en hoge pass. Oberauer kopt de bal weg. Hantschmann is nu in balbezit. Hantschmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiekkala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czár raakt geblesseerd tijdens het duel. Oberauer met een snel genomen vrije trap. Czár is nu in balbezit. Czár schiet op doel. Carrió maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Lumière - R. Antwerp.FC 2:4

72e minuut.
Sobral is nu in balbezit. Rock onderschept slim de pass. Rock geeft een hoge lob. Hantschmann is nu in balbezit. Hantschmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hiekkala geeft de bal voor. Oberauer is nu in balbezit. Oberauer passt de bal zonder na te denken. Hantschmann rent richting de bal. Hantschmann draait met de bal, schiet en ... Carrió verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hantschmann is nu in balbezit. Hantschmann haalt uit met een fantastische trap. Paal! Carrió kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hantschmann geeft een hoge lob. Carrió bokst de bal weg. Czár is nu in balbezit. Czár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Lumière - R. Antwerp.FC 2:5

81e minuut.
Oberauer probeert naar een medespeler te passen. Ignazi heeft problemen om de bal te vangen. Ignazi met een sublieme pass. Hantschmann rent richting de bal. Hantschmann geeft de bal voor. Carrió verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czár kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Lumière - R. Antwerp.FC 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Lumière 65%, R. Antwerp.FC 35%.
FC.Lumière - R. Antwerp.FC 2:6