Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. Antwerp.FC All Stars United
352 Tactiek 4-4-2 C
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen solid


11e minuut.
Puszka geeft een hoge lob. Gavirati is nu in balbezit. Alui-Gheorghe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alui-Gheorghe krijgt een gele kaart. Gavirati raakt geblesseerd tijdens het duel. Stănciulescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baholo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pedroni onderschept slim de pass. Gavirati bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavirati schiet op doel. Pachota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - All Stars United 0:1

18e minuut.
Rock kopt de bal weg. Miedziński met een sublieme pass. da Atouguia speelt de bal door. Gavirati is nu in balbezit. Gavirati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stănciulescu met een sublieme pass. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo met een sublieme pass. Gavirati bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavirati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ignazi rent richting de bal. Ignazi passt de bal in één keer door. Miśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hantschmann onderschept slim de pass. Hantschmann haalt uit met een fantastische trap. Materniak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Antwerp.FC 54%, All Stars United 46%.
R. Antwerp.FC - All Stars United 0:1

47e minuut.
Šimonka rent richting de bal. Czár is nu in balbezit. Šimonka is nu in balbezit. Czár is nu in balbezit. Czár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
R. Antwerp.FC - All Stars United 1:1

52e minuut.
Gavirati passt de bal zonder na te denken. Alui-Gheorghe verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. da Atouguia neemt de hoekschop. Baholo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - All Stars United 1:2

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. da Atouguia neemt de hoekschop. Gavirati springt en kopt de bal. Baholo rent richting de bal. Baholo draait met de bal, schiet en ... Pachota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Ignazi met een sublieme pass. Puszka rent richting de bal. Czár onderschept slim de pass. Czár haalt uit met een fantastische trap. Materniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
R. Antwerp.FC - All Stars United 2:2

72e minuut.
Kompała onderschept slim de pass. Kompała geeft een hoge lob. Puszka kan de bal niet met de borst controleren. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Alui-Gheorghe probeert de bal met de borst te controleren. da Atouguia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alui-Gheorghe. Alui-Gheorghe krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. da Atouguia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stănciulescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gavirati bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavirati schiet op doel. Pachota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rock is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Šimonka speelt de bal door. Ignazi rent richting de bal. Ignazi passt de bal in één keer door. Hantschmann rent richting de bal. Hantschmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Antwerp.FC 50%, All Stars United 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
R. Antwerp.FC - All Stars United 2:2