Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guru Pinguins maranders
Normal Tactiek 424
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 54.8
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Pieters zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Philips probeert de bal met de borst te controleren. Rossetto met een sublieme pass. Daar is Paseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paseca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - maranders 0:1

3e minuut.
Rossetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseca rent richting de bal. Rossetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - maranders 0:2

5e minuut.
Rossetto rent richting de bal. Rossetto passt de bal met de wreef. Paseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseca draait met de bal, schiet en ... Putte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - maranders 0:3

7e minuut.
Doeltrap. Putte trapt de bal weg van het doel. Dugalits kopt de bal weg. Paseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseca haalt uit met een fantastische trap. Putte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Valdimarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdimarsson geeft een hoge lob. Paseca kopt de bal weg. Rossetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetto haalt uit met een fantastische trap. Putte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Petrache onderschept slim de pass. Petrache passt de bal met de wreef. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl geeft de bal voor. Paseca krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Philips is nu in balbezit. Rossetto onderschept slim de pass. Rossetto met een sublieme pass. Paseca rent richting de bal. Paseca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - maranders 0:4

19e minuut.
Pieters rent richting de bal. Rossetto verovert de bal door een tackle van achteren. Rossetto speelt de bal door. Paseca rent richting de bal. Paseca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Carbonell kopt de bal weg. Paseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseca schiet op doel. Putte probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert van Autreve de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - maranders 0:5

24e minuut.
Dugalits passt de bal met de wreef. Faigl rent richting de bal. Faigl probeert naar een medespeler te passen. Rossetto heeft problemen om de bal te vangen. Rossetto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Putte trapt de bal weg. Dugalits kopt de bal weg. Paseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - maranders 0:6

31e minuut.
Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetto verovert de bal door een tackle van achteren. Rossetto speelt de bal door. Paseca is nu in balbezit. Paseca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - maranders 0:7

33e minuut.
Faigl is nu in balbezit. Faigl passt de bal zonder na te denken. Paseca rent richting de bal. Paseca draait met de bal, schiet en ... Putte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - maranders 0:8

34e minuut.
Van Rompuy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt van Autreve de bal. Paseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - maranders 0:9

35e minuut.
Carbonell passt de bal in één keer door. Rossetto is nu in balbezit. Klungelig pakt Paseca de bal. Paseca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - maranders 0:10

41e minuut.
Valdimarsson geeft een lange en hoge pass. Putte met een sublieme pass. Dugalits kopt de bal weg. Paseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Paseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseca passt de bal met de wreef. Rossetto is nu in balbezit. Daar is Rossetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossetto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guru Pinguins 81%, maranders 19%.
Guru Pinguins - maranders 0:10

50e minuut.
Daar is Faigl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faigl passt de bal in één keer door. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell geeft een hoge lob. Paseca krijgt zijn hoofd ertegen. Putte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Paseca bereikt de bal nog maar net als eerste. van Autreve legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paseca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paseca zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Putte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - maranders 0:11

53e minuut.
Philips is nu in balbezit. Philips passt de bal zonder na te denken. Faigl rent richting de bal. Faigl geeft een lange en hoge pass. Paseca springt en kopt de bal. Putte bokst de bal weg.

55e minuut.
Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Valdimarsson de bal. Valdimarsson geeft een lange en hoge pass. Paseca springt en kopt de bal. Putte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - maranders 0:12

58e minuut.
Giżycki passt de bal zonder na te denken. Gorić speelt de bal door. Valdimarsson is nu in balbezit. Valdimarsson geeft de bal voor. Paseca maakt een snoekduik en kopt de bal. Putte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - maranders 0:13

60e minuut.
Philips is nu in balbezit. Dugalits onderschept slim de pass. Dugalits geeft een hoge lob. Paseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - maranders 0:14

63e minuut.
van Autreve geeft een hoge lob. Valdimarsson kopt de bal weg. Rossetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetto schiet op doel. Putte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - maranders 0:15

66e minuut.
Dugalits met een sublieme pass. Rossetto rent richting de bal. Rossetto met een sublieme pass. Paseca is nu in balbezit. Paseca schiet op doel. Putte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl geeft een hoge lob. Paseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
van Autreve met een harde bal richting middenveld. Carbonell kopt de bal weg. Paseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseca haalt uit met een fantastische trap. Putte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - maranders 0:16

71e minuut.
Suys kopt de bal weg. Valdimarsson is nu in balbezit. Valdimarsson probeert naar een medespeler te passen. Rossetto is nu in balbezit. Rossetto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Faigl is nu in balbezit. Faigl geeft een hoge lob. Paseca is nu in balbezit. Paseca haalt uit met een fantastische trap. Putte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - maranders 0:17

77e minuut.
van Autreve kopt de bal weg. Daar is Charlot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell rent richting de bal. Carbonell schiet op doel. Putte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Morren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Philips probeert de bal met de borst te controleren. Rossetto is nu in balbezit. Rossetto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Charlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell geeft de bal voor. Paseca is nu in balbezit. Paseca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Carbonell kopt de bal weg. Paseca rent richting de bal. Rossetto heeft problemen om de bal te vangen. Paseca rent richting de bal. Paseca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - maranders 0:18

84e minuut.
Carbonell passt de bal in één keer door. Paseca rent richting de bal. Paseca passt de bal met de wreef. Verboven bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetto verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - maranders 0:19

89e minuut.
Doeltrap. Wilmots trapt de bal weg van het doel. Rossetto kopt de bal weg. Paseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guru Pinguins 84%, maranders 16%.
Guru Pinguins - maranders 0:19