Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KOEKOEK Rokade Bowl Area
poging Tactiek 451 attack
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.6 gemiddelde waardering 52.8
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen goed
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Rüstəmli speelt de bal door. Malaspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Paco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paco krijgt een gele kaart. Malaspina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zenhom kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Rokade Bowl Area 0:1

9e minuut.
Żurański verovert de bal door een tackle van achteren. Łachacz onderschept slim de pass. Łachacz met een sublieme pass. Zenhom is nu in balbezit. Zenhom schiet op doel. de Kogel bokst de bal weg.

13e minuut.
Żurański heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzyczek rent richting de bal. Wawrzyczek passt de bal in één keer door. Żurański rent richting de bal. Żurański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Brudzisz verovert de bal door een tackle van achteren. Brudzisz met een sublieme pass. Zenhom bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenhom schiet op doel. de Kogel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Rokade Bowl Area 0:2

19e minuut.
Bartholomeu passt de bal met de wreef. Łachacz rent richting de bal. Łachacz passt de bal zonder na te denken. Zenhom bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenhom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Rokade Bowl Area 0:3

25e minuut.
Bosschaert onderschept slim de pass. Gilbert onderschept slim de pass. Gilbert geeft de bal voor. Zenhom maakt een snoekduik en kopt de bal. de Kogel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Rokade Bowl Area 0:4

27e minuut.
Veletakos probeert naar een medespeler te passen. Zenhom rent richting de bal. Barrera maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Barrera moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Barrera schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Łachacz onderschept slim de pass. Łachacz speelt de bal door. Daar is Bartholomeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartholomeu geeft de bal voor. Zenhom krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Rokade Bowl Area 0:5

32e minuut.
Zuijderwijk onderschept slim de pass. Łachacz verovert de bal door een tackle van achteren. Růžena verovert de bal door een tackle van achteren. Růžena passt de bal in één keer door. Zenhom rent richting de bal. de Kogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zenhom rent richting de bal. Zenhom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Rokade Bowl Area 0:6

40e minuut.
Wawrzyczek geeft de bal voor. Čelakovský rent richting de bal. Zenhom onderschept slim de pass. Zenhom draait met de bal, schiet en ... de Kogel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Rokade Bowl Area 0:7

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartholomeu met een snelle inworp. Łachacz probeert naar een medespeler te passen. Zenhom bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenhom haalt uit met een fantastische trap. de Kogel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Růžena de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOEKOEK 80%, Rokade Bowl Area 20%.
FC KOEKOEK - Rokade Bowl Area 0:7

49e minuut.
Rüstəmli geeft een lange en hoge pass. Zenhom is nu in balbezit. Kulpa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zenhom raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kulpa met een sublieme pass. Zenhom neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Rokade Bowl Area 0:8

51e minuut.
Klungelig pakt Rüstəmli de bal. Rüstəmli passt de bal in één keer door. Malaspina probeert de bal aan de voet te houden. Zenhom bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenhom schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Żurański kopt de bal weg. Brudzisz geeft een hoge lob. Růžena is nu in balbezit. Zenhom onderschept slim de pass. Zenhom haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Miera geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zenhom stond buitenspel. Růžena neemt vlug de vrije trap. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Łachacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łachacz passt de bal zonder na te denken. Malaspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaspina haalt uit met een fantastische trap. de Kogel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Rokade Bowl Area 0:9

80e minuut.
Balilaj krijgt zijn hoofd ertegen. Doeltrap. Hakim trapt de bal weg van het doel. Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański draait met de bal, schiet en ... Hakim bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOEKOEK 62%, Rokade Bowl Area 38%.
FC KOEKOEK - Rokade Bowl Area 0:9