Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sternocleidomastoideus SC Lokeren - Temse
Soleus Tactiek terugtrekkeuh
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
42.8 gemiddelde waardering 57.8
adequate Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen very good


7e minuut.
Didonna onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mestach. Didonna raakt geblesseerd tijdens het duel. Figueroa met een snel genomen vrije trap. Sancaktaroğlu is nu in balbezit. Sancaktaroğlu draait met de bal, schiet en ... Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Floin geeft een hoge lob. Adler controleert de bal met de borst. Adler geeft een lange en hoge pass. Gonda rent richting de bal. Gonda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mare passt de bal in één keer door. Pulower bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulower geeft de bal voor. Sancaktaroğlu rent richting de bal. Sancaktaroğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Corneille met een snelle inworp. Begeyn rent richting de bal. Begeyn geeft een lange en hoge pass. Mestach is nu in balbezit. Mestach draait met de bal, schiet en ... Ghudari bokst de bal weg.

22e minuut.
Pulower met de inworp. Mare rent richting de bal. Mare geeft een hoge lob. Sancaktaroğlu rent richting de bal. Sancaktaroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - SC Lokeren - Temse 0:1

34e minuut.
Adler rent richting de bal. Adler geeft de bal voor. Joliet is nu in balbezit. Sancaktaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sancaktaroğlu haalt uit met een fantastische trap. Wuyts bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sternocleidomastoideus 48%, SC Lokeren - Temse 52%.
Sternocleidomastoideus - SC Lokeren - Temse 0:1

47e minuut.
Didonna geeft de bal voor. Sancaktaroğlu kopt de bal weg. Mare rent richting de bal. Mare geeft de bal voor. Sancaktaroğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Adler geeft een hoge lob. Mare kopt de bal weg. Gonda rent richting de bal. Sancaktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Melaer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonda rent richting de bal. Gonda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pulower bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulower geeft de bal voor. Sancaktaroğlu is nu in balbezit. Sancaktaroğlu draait met de bal, schiet en ... Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - SC Lokeren - Temse 0:2

59e minuut.
Adler geeft een lange en hoge pass. Gonda is nu in balbezit. Floin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gonda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sancaktaroğlu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - SC Lokeren - Temse 0:3

62e minuut.
Corneille controleert de bal met de borst. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare geeft een lange en hoge pass. Sancaktaroğlu is nu in balbezit. Sancaktaroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pulower is nu in balbezit. Pulower geeft een hoge lob. Sancaktaroğlu rent richting de bal. Sancaktaroğlu schiet op doel. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pulower geeft een hoge lob. Daar is Boyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda schiet op doel. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - SC Lokeren - Temse 0:4

73e minuut.
Begeyn is nu in balbezit. Begeyn geeft een lange en hoge pass. Habers is nu in balbezit. Habers draait met de bal, schiet en ... Ghudari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Ghudari trapt de bal weg van het doel. Mare kopt de bal weg. Gonda probeert de bal met de borst te controleren. Gonda haalt uit met een fantastische trap. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - SC Lokeren - Temse 0:5

84e minuut.
Pulower met een snelle inworp. Mare is nu in balbezit. Mare geeft een hoge lob. Sancaktaroğlu is nu in balbezit. Sancaktaroğlu haalt uit met een fantastische trap. Wuyts bokst de bal weg. Sancaktaroğlu is nu in balbezit. Sancaktaroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sternocleidomastoideus - SC Lokeren - Temse 0:6

86e minuut.
Pulower geeft de bal voor. Sancaktaroğlu is nu in balbezit. Sancaktaroğlu passt de bal met de wreef. Gonda rent richting de bal. Gonda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Wuyts trapt de bal weg. Daar is Adler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toncke geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sternocleidomastoideus 59%, SC Lokeren - Temse 41%.
Sternocleidomastoideus - SC Lokeren - Temse 0:6