Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EVH FC Laakdal Benfica Saints
352 Tactiek Rogerbowl
58% Balbezit 42%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 45.8
very good Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


17e minuut.
Varela passt de bal in één keer door. Keihäs heeft problemen om de bal te vangen. Keihäs passt de bal zonder na te denken. Frediani bereikt de bal nog maar net als eerste. Frediani haalt uit met een fantastische trap. Pomorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Beijers rent richting de bal. Beijers passt de bal met de wreef. Orczykowski rent richting de bal. Frediani onderschept slim de pass. Frediani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Hanusz geeft een lange en hoge pass. Żwirek kopt de bal weg. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Klungelig pakt Hille de bal. Bronner verovert de bal door een tackle van achteren. Bronner speelt de bal door. Frediani is nu in balbezit. Frediani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hille met een sublieme pass. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hanusz geeft de bal voor. Keihäs met een sublieme pass. Daar is Frediani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frediani schiet op doel. Pomorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVH FC Laakdal 52%, Benfica Saints 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EVH FC Laakdal - Benfica Saints 0:0

46e minuut.
Hristov komt het veld opgelopen. Omelianovitch komt het veld opgelopen. Thành Công komt het veld opgelopen. Piiroinen komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Hille probeert naar een medespeler te passen. Memmersheim met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hristov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omelianovitch geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Zuolin geeft de bal voor. Piiroinen rent richting de bal. Żwirek begaat een overtreding. Żwirek krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hille geeft een lange en hoge pass. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca schiet op doel. Zamati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - Benfica Saints 1:0

80e minuut.
Ortega komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Porozo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zuolin probeert naar een medespeler te passen. Hille kan de bal niet met de borst controleren. Porozo is nu in balbezit. Porozo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EVH FC Laakdal - Benfica Saints 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVH FC Laakdal 53%, Benfica Saints 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EVH FC Laakdal - Benfica Saints 1:1