Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Winkelhaak Linda Boys
Normal Tactiek André
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 36.9
weak Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is de Pryck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Pryck met een sublieme pass. Ciman is nu in balbezit. García Monsalve rent richting de bal. García Monsalve haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van den Bussche met een sublieme pass. Moeys heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Moeys probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koçlar de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bockstael. Bockstael krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Klungelig pakt Samardžija de bal. Samardžija passt de bal met de wreef. Pirenei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirenei schiet op doel. Van den Bussche probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pirenei neemt de hoekschop. Wollaert kan de bal niet met de borst controleren. Moeys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Winkelhaak - Linda Boys 0:1

15e minuut.
Bockstael bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pryck rent richting de bal. Met opzet legt Samardžija zijn tegenspeler op de grond. Samardžija krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bockstael geeft de bal voor. Marchand geeft een lange en hoge pass. Pirenei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirenei schiet op doel. Moeys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Winkelhaak - Linda Boys 0:2

24e minuut.
Pirenei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirenei passt de bal met de wreef. Wollaert heeft problemen om de bal te vangen. Lescot rent richting de bal. Lescot schiet op doel. Moeys bokst de bal weg.

25e minuut.
Heyn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koçlar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçlar passt de bal met de wreef. Lescot rent richting de bal. Lescot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Firti probeert naar een medespeler te passen. Heyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyn met een sublieme pass. Lescot is nu in balbezit. Lescot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lescot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescot geeft de bal voor. Klungelig pakt Durme de bal. Pirenei is nu in balbezit. Pirenei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Demanet probeert naar een medespeler te passen. Bockstael bereikt de bal nog maar net als eerste. Bockstael passt de bal in één keer door. de Pryck rent richting de bal. de Pryck haalt uit met een fantastische trap. Siemieniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Pryck is nu in balbezit. de Pryck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Winkelhaak - Linda Boys 1:2

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lescot zal de hoekschop nemen. Koçlar kan de bal niet met de borst controleren. García Monsalve is nu in balbezit. García Monsalve schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. García Monsalve rent richting de bal. García Monsalve draait met de bal, schiet en ... Moeys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Winkelhaak - Linda Boys 1:3

43e minuut.
Goeman verovert de bal door een tackle van achteren. Goeman geeft een hoge lob. Pirenei rent richting de bal. Pirenei haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Winkelhaak - Linda Boys 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Winkelhaak 67%, Linda Boys 33%.
Racing Winkelhaak - Linda Boys 1:4

50e minuut.
Samardžija met een sublieme pass. García Monsalve is nu in balbezit. García Monsalve passt de bal in één keer door. Lescot is nu in balbezit. Lescot geeft de bal voor. Moeys bokst de bal weg. Pirenei rent richting de bal. Pirenei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Winkelhaak - Linda Boys 1:5

55e minuut.
Marchand met een sublieme pass. Samardžija is nu in balbezit. Samardžija passt de bal in één keer door. García Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. García Monsalve schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Koçlar onderschept slim de pass. de Pryck verovert de bal door een tackle van achteren. Marchand schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marchand krijgt een gele kaart.

64e minuut.
García Monsalve is nu in balbezit. García Monsalve passt de bal in één keer door. Lescot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wollaert rent richting de bal. García Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Bussche legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! García Monsalve raakt geblesseerd tijdens het duel. García Monsalve kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Winkelhaak - Linda Boys 1:6

69e minuut.
Lescot onderschept slim de pass. Lescot probeert naar een medespeler te passen. García Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. García Monsalve schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pirenei kan de bal niet met de borst controleren. Durme bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirenei verovert de bal door een tackle van achteren. Pirenei haalt uit met een fantastische trap. Moeys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Winkelhaak - Linda Boys 1:7

79e minuut.
Demanet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marchand geeft een hoge lob. Demanet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pirenei rent richting de bal. Pirenei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Winkelhaak - Linda Boys 1:8

89e minuut.
Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar passt de bal in één keer door. García Monsalve is nu in balbezit. Lescot is nu in balbezit. Lescot draait met de bal, schiet en ... Paal! Wollaert rent richting de bal. Wollaert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Heyn de bal. Heyn geeft de bal voor. García Monsalve maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Winkelhaak 74%, Linda Boys 26%.
Racing Winkelhaak - Linda Boys 1:8