Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EVH FC Laakdal Sternocleidomastoideus
352 Tactiek Soleus
62% Balbezit 38%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
54.5 gemiddelde waardering 42.7
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


8e minuut.
Begeyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corneille rent richting de bal. Corneille passt de bal in één keer door. Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
García Valdivieso is nu in balbezit. Hille rent richting de bal. Boyen verovert de bal door een tackle van achteren. García Valdivieso verovert de bal door een tackle van achteren. García Valdivieso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Mestach schiet op doel. Monagas probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Begeyn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mestach springt en kopt de bal. Pomorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Monagas rent richting de bal. Habers onderschept slim de pass. Mestach bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zuolin met een sublieme pass. Smolinski is nu in balbezit. Smolinski probeert naar een medespeler te passen. García Valdivieso is nu in balbezit. García Valdivieso haalt uit met een fantastische trap. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVH FC Laakdal 49%, Sternocleidomastoideus 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EVH FC Laakdal - Sternocleidomastoideus 0:0

52e minuut.
García Valdivieso controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Floin neemt vlug de vrije trap. Habers is nu in balbezit. Habers draait met de bal, schiet en ... Pomorski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - Sternocleidomastoideus 0:1

54e minuut.
Joliet rent richting de bal. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro geeft een hoge lob. Smolinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolinski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Alfaro met een sublieme pass. Toderaşca rent richting de bal. Coudeville tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coudeville krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Wuyts met een harde bal richting middenveld. Mestach kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Monagas de bal onder controle te krijgen. Habers is nu in balbezit. Habers haalt uit met een fantastische trap. Pomorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro geeft de bal voor. Boyen heeft problemen om de bal te vangen. García Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. García Valdivieso draait met de bal, schiet en ... Wuyts bokst de bal weg.

63e minuut.
Hille bereikt de bal nog maar net als eerste. Hille geeft een lange en hoge pass. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EVH FC Laakdal - Sternocleidomastoideus 1:1

69e minuut.
Habers rent richting de bal. Monagas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Habers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Habers zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pomorski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - Sternocleidomastoideus 1:2

72e minuut.
Zuolin met een sublieme pass. Alfaro rent richting de bal. Alfaro passt de bal met de wreef. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVH FC Laakdal 43%, Sternocleidomastoideus 57%.
EVH FC Laakdal - Sternocleidomastoideus 1:2