Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:06
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.03
  • Stadion: Daknamstadion
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12002
SC Lokeren - Temse Racing Winkelhaak
terugtrekkeuh Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
20% Spel op eigen helft 80%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 18
formidable Schieten poor
very good Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Adler kopt de bal weg. Pulower met een sublieme pass. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare geeft de bal voor. Sancaktaroğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Didonna geeft een lange en hoge pass. Sancaktaroğlu kopt de bal weg. Daar is Van den Bussche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonda rent richting de bal. Gonda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - Racing Winkelhaak 1:0

5e minuut.
Gonda verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciman. Gonda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mare met een snel genomen vrije trap. Daar is Sancaktaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sancaktaroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - Racing Winkelhaak 2:0

6e minuut.
de Pryck speelt de bal door. Klungelig pakt Bockstael de bal. Sancaktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu haalt uit met een fantastische trap. Moeys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moeys met een sublieme pass. Adler controleert de bal met de borst. Adler met een sublieme pass. Gonda rent richting de bal. Gonda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pulower rent richting de bal. Pulower geeft een hoge lob. Sancaktaroğlu kopt de bal weg. Gonda probeert de bal aan de voet te houden. Gonda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bockstael probeert naar een medespeler te passen. Pulower heeft problemen om de bal te vangen. Pulower passt de bal zonder na te denken. Sancaktaroğlu rent richting de bal. Sancaktaroğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Moeys met een harde bal richting middenveld. Mare kopt de bal weg. Gonda kan de bal niet met de borst controleren. Gonda haalt uit met een fantastische trap. Moeys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Durme bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare onderschept slim de pass. Mare passt de bal zonder na te denken. Gonda rent richting de bal. Gonda haalt uit met een fantastische trap. Moeys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gonda passt de bal zonder na te denken. Wollaert is nu in balbezit. Sancaktaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sancaktaroğlu schiet op doel. Moeys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - Racing Winkelhaak 3:0

16e minuut.
Gonda schiet op doel. Moeys met een sublieme pass. Adler kopt de bal weg. Sancaktaroğlu is nu in balbezit. Sancaktaroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - Racing Winkelhaak 4:0

18e minuut.
Gonda probeert naar een medespeler te passen. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare passt de bal zonder na te denken. Sancaktaroğlu is nu in balbezit. Sancaktaroğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda passt de bal met de wreef. Sancaktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu haalt uit met een fantastische trap. Van den Bussche heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Adler passt de bal in één keer door. Mare is nu in balbezit. Mare passt de bal met de wreef. Gonda rent richting de bal. Gonda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - Racing Winkelhaak 5:0

28e minuut.
Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu rent richting de bal. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kempen probeert naar een medespeler te passen. Mare is nu in balbezit. Mare geeft een lange en hoge pass. Moeys probeert naar een medespeler te passen. Mare geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Gonda rent richting de bal. Gonda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sancaktaroğlu de bal. Sancaktaroğlu haalt uit met een fantastische trap. Moeys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - Racing Winkelhaak 6:0

34e minuut.
Adler verovert de bal door een tackle van achteren. Adler geeft een hoge lob. Gonda kopt de bal weg. Sancaktaroğlu is nu in balbezit. Sancaktaroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - Racing Winkelhaak 7:0

36e minuut.
Pulower geeft een hoge lob. Gonda rent richting de bal. Gonda passt de bal met de wreef. Sancaktaroğlu is nu in balbezit. Sancaktaroğlu haalt uit met een fantastische trap. Moeys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sancaktaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wollaert is nu in balbezit. Sancaktaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sancaktaroğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Pulower de bal. Pulower probeert naar een medespeler te passen. Gonda met een sublieme pass. Sancaktaroğlu rent richting de bal. Sancaktaroğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moeys trapt de bal weg van het doel. Adler kopt de bal weg. Mare geeft de bal voor. Sancaktaroğlu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Lokeren - Temse 18%, Racing Winkelhaak 82%.
SC Lokeren - Temse - Racing Winkelhaak 7:0

48e minuut.
Pulower speelt de bal door. Klungelig pakt Sancaktaroğlu de bal. Sancaktaroğlu passt de bal in één keer door. Daar is Gonda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Durme kopt de bal weg. Daar is Mare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mare speelt de bal door. Gonda is nu in balbezit. Gonda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mare probeert naar een medespeler te passen. Gonda is nu in balbezit. Gonda passt de bal in één keer door. Sancaktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - Racing Winkelhaak 8:0

53e minuut.
de Pryck rent richting de bal. de Pryck passt de bal zonder na te denken. Sancaktaroğlu probeert de bal met de borst te controleren. Sancaktaroğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wollaert de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - Racing Winkelhaak 9:0

56e minuut.
Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare passt de bal zonder na te denken. Wollaert heeft problemen om de bal te vangen. Sancaktaroğlu rent richting de bal. Sancaktaroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - Racing Winkelhaak 10:0

57e minuut.
Mare rent richting de bal. Mare geeft de bal voor. Sancaktaroğlu kopt de bal weg. Gonda is nu in balbezit. Gonda draait met de bal, schiet en ... Moeys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - Racing Winkelhaak 11:0

60e minuut.
Sancaktaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Wollaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda verovert de bal door een tackle van achteren. Gonda schiet op doel. Moeys werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mare kopt de bal weg. Gonda heeft problemen om de bal te vangen. Gonda speelt de bal door. Daar is Sancaktaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sancaktaroğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Grymonpréz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonda rent richting de bal. Gonda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mare kopt de bal weg. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Durme rent richting de bal. Gonda onderschept slim de pass. Gonda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Adamczak rent richting de bal. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa geeft een hoge lob. Sancaktaroğlu rent richting de bal. Sancaktaroğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Adler de bal. Adler probeert naar een medespeler te passen. Sancaktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - Racing Winkelhaak 12:0

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciman de bal onder controle te krijgen. Gonda is nu in balbezit. Gonda passt de bal met de wreef. Sancaktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wollaert met een harde bal richting middenveld. Gonda probeert de bal met de borst te controleren. Gonda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mare is nu in balbezit. Mare passt de bal met de wreef. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu draait met de bal, schiet en ... Moeys bokst de bal weg. Sancaktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - Racing Winkelhaak 13:0

85e minuut.
Wollaert geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Van den Bussche de bal onder controle te krijgen. Grymonpréz rent richting de bal. Sancaktaroğlu onderschept slim de pass. Sancaktaroğlu draait met de bal, schiet en ... Moeys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mare geeft de bal voor. Grymonpréz heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sancaktaroğlu. Sancaktaroğlu krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Grymonpréz rent richting de bal. Grymonpréz geeft de bal voor. Sancaktaroğlu met een sublieme pass. Gonda heeft problemen om de bal te vangen. Gonda schiet op doel. Moeys bokst de bal weg. Moeys probeert naar een medespeler te passen. Mare kopt de bal weg. Gonda is nu in balbezit. Gonda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - Racing Winkelhaak 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Lokeren - Temse 22%, Racing Winkelhaak 78%.
SC Lokeren - Temse - Racing Winkelhaak 14:0