Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Almiron fc neptunus
Almirons 352 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 46.6
average Schieten good
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Pinilla verovert de bal door een tackle van achteren. Pinilla passt de bal met de wreef. Quốc Mạnh is nu in balbezit. Quốc Mạnh draait met de bal, schiet en ... Câmara probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Lizondo Cortés geeft een hoge lob. Câmara geeft een lange en hoge pass. Aktürk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot schiet op doel. Heutte bokst de bal weg.

7e minuut.
Aktürk speelt de bal door. Dziarczyński geeft een hoge lob. Luccini kopt de bal weg. Quốc Mạnh is nu in balbezit. Quốc Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Navarro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Dziarczyński is nu in balbezit. Dziarczyński speelt de bal door. Pinilla rent richting de bal. Pinilla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - fc neptunus 0:1

16e minuut.
Króżel controleert de bal met de borst. Króżel geeft de bal voor. Quintijn met een sublieme pass. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Heutte bokst de bal weg.

31e minuut.
Pinilla rent richting de bal. Aktürk probeert naar een medespeler te passen. Quốc Mạnh rent richting de bal. Quốc Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Navarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - fc neptunus 0:2

34e minuut.
Quintijn is nu in balbezit. Quintijn passt de bal in één keer door. Łoskot rent richting de bal. Łoskot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - fc neptunus 1:2

45e minuut.
Inworp. Manu komt het veld opgelopen. Imperador komt het veld opgelopen. Edman komt het veld opgelopen. Stosik komt het veld opgelopen. Priewasser komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almiron 49%, fc neptunus 51%.
Almiron - fc neptunus 1:2

51e minuut.
Manu speelt de bal door. Aktürk is nu in balbezit. Aktürk passt de bal in één keer door. Quốc Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Mạnh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - fc neptunus 1:3

55e minuut.
Luccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Edman onderschept slim de pass. Edman met een sublieme pass. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Stąporski rent richting de bal. Stąporski geeft een lange en hoge pass. Quốc Mạnh rent richting de bal. Quốc Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Navarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Quintijn rent richting de bal. Augustynowicz onderschept slim de pass. Augustynowicz met een sublieme pass. Quốc Mạnh is nu in balbezit. Quốc Mạnh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Vandamme probeert naar een medespeler te passen. Dziarczyński is nu in balbezit. Dziarczyński met een sublieme pass. Pinilla probeert de bal met de borst te controleren. Pinilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Aktürk passt de bal in één keer door. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla passt de bal in één keer door. Quốc Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quốc Mạnh is nu in balbezit. Quốc Mạnh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - fc neptunus 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almiron 47%, fc neptunus 53%.
Almiron - fc neptunus 1:4