Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:07
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.06
  • Stadion: ParaDome
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 21904
FC PaRa locomotivmoscow
CornerOUT Tactiek enataque
44% Balbezit 56%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 86
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 54.1
weak Schieten outstanding
average Passen solid
weak Verdedigen good


1e minuut.
Bieczyński is nu in balbezit. Buysen onderschept slim de pass. Köroğlu onderschept slim de pass. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński draait met de bal, schiet en ... Sępek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Sępek met een harde bal richting middenveld. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Köroğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Madero is nu in balbezit. Madero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:1

5e minuut.
Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński met een sublieme pass. Madero is nu in balbezit. Madero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:2

5e minuut.
Sępek geeft de bal voor. Klungelig pakt Bieczyński de bal. Buysen is nu in balbezit. Bieczyński onderschept slim de pass. Bieczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński geeft een lange en hoge pass. Sępek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köroğlu met de inworp. Bieczyński heeft problemen om de bal te vangen. Bieczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:3

8e minuut.
Sępek speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Köroğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Madero krijgt zijn hoofd ertegen. Sępek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:4

10e minuut.
Köroğlu speelt de bal door. Yong-Soo met een sublieme pass. Madero rent richting de bal. Madero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Köroğlu met een snelle inworp. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński geeft een hoge lob. Noguera rent richting de bal. Noguera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Köroğlu rent richting de bal. Buysen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Köroğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Köroğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Madero krijgt zijn hoofd ertegen. Sępek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński schiet op doel. Sępek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:5

13e minuut.
Wilga heeft problemen om de bal te vangen. Wilga speelt de bal door. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero haalt uit met een fantastische trap. Sępek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Köroğlu met een snelle inworp. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński draait met de bal, schiet en ... Sępek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:6

15e minuut.
Noguera probeert naar een medespeler te passen. Köroğlu probeert naar een medespeler te passen. Madero is nu in balbezit. Madero haalt uit met een fantastische trap. Sępek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:7

16e minuut.
Sępek geeft de bal voor. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera probeert naar een medespeler te passen. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sępek trapt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Köroğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Madero maakt een snoekduik en kopt de bal. Sępek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:8

20e minuut.
Sępek speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Köroğlu zal de hoekschop nemen. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero haalt uit met een fantastische trap. Sępek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Noguera rent richting de bal. Noguera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:9

21e minuut.
Sępek speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köroğlu met de inworp. Bieczyński geeft de bal voor. Madero springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:10

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński draait met de bal, schiet en ... Sępek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Buysen kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Köroğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Madero is nu in balbezit. Madero haalt uit met een fantastische trap. Sępek bokst de bal weg. Noguera is nu in balbezit. Noguera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:11

25e minuut.
Inworp. Yong-Soo met de inworp. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński schiet op doel. Sępek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:12

26e minuut.
Sępek speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köroğlu met een snelle inworp. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pranagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranagal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köroğlu met een snelle inworp. Bieczyński geeft een lange en hoge pass. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köroğlu met de inworp. Bieczyński geeft de bal voor. Noguera is nu in balbezit. Noguera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:13

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Köroğlu neemt de hoekschop. Madero is nu in balbezit. Madero draait met de bal, schiet en ... Sępek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:14

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński schiet op doel. Sępek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:15

32e minuut.
Noguera met een sublieme pass. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Madero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madero haalt uit met een fantastische trap. Sępek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:16

34e minuut.
Köroğlu met een snelle inworp. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński speelt de bal door. Noguera speelt de bal door. Madero rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:17

36e minuut.
Inworp. Köroğlu met de inworp. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:18

37e minuut.
Inworp. Yong-Soo met de inworp. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:19

38e minuut.
Köroğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bieczyński kopt de bal weg. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero schiet op doel. Sępek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:20

39e minuut.
Sępek met een sublieme pass. Inworp. Köroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński schiet op doel. Sępek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bieczyński rent richting de bal. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:21

41e minuut.
Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński probeert naar een medespeler te passen. Madero rent richting de bal. Madero schiet op doel. Sępek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:22

41e minuut.
Inworp. Köroğlu met de inworp. Bieczyński heeft problemen om de bal te vangen. Bieczyński draait met de bal, schiet en ... Sępek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:23

42e minuut.
Köroğlu neemt de hoekschop. Noguera kopt de bal weg. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero draait met de bal, schiet en ... Sępek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:24

44e minuut.
Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński geeft een hoge lob. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero draait met de bal, schiet en ... Sępek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:25

45e minuut.
Klungelig pakt Bieczyński de bal. Buysen onderschept slim de pass. Pranagal onderschept slim de pass. Pranagal schiet op doel. Sępek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PaRa 94%, locomotivmoscow 6%.
FC PaRa - locomotivmoscow 0:26

47e minuut.
Yong-Soo met een sublieme pass. Pranagal met een sublieme pass. Madero is nu in balbezit. Madero draait met de bal, schiet en ... Sępek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:27

48e minuut.
Noguera speelt de bal door. Köroğlu speelt de bal door. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński haalt uit met een fantastische trap. Sępek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:28

49e minuut.
Noguera kopt de bal weg. Bieczyński heeft problemen om de bal te vangen. Pranagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranagal schiet op doel. Sępek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:29

53e minuut.
Doeltrap. Sępek met een harde bal richting middenveld. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Köroğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Noguera maakt een snoekduik en kopt de bal. Sępek bokst de bal weg. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:30

54e minuut.
Kitowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kitowicz met een sublieme pass. Madero rent richting de bal. Madero draait met de bal, schiet en ... Sępek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:31

55e minuut.
Inworp. Köroğlu met een snelle inworp. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński geeft een hoge lob. Madero springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:32

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noguera met een snelle inworp. Yong-Soo geeft een lange en hoge pass. Madero maakt een snoekduik en kopt de bal. Sępek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:33

57e minuut.
Inworp. Köroğlu met de inworp. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński draait met de bal, schiet en ... Sępek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:34

57e minuut.
Sępek probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köroğlu met een snelle inworp. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:35

59e minuut.
Pranagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński geeft de bal voor. Madero is nu in balbezit. Madero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:36

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Köroğlu zal de hoekschop nemen. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:37

62e minuut.
Köroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieczyński met een sublieme pass. Madero is nu in balbezit. Madero draait met de bal, schiet en ... Sępek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:38

64e minuut.
Bieczyński met een sublieme pass. Noguera rent richting de bal. Noguera speelt de bal door. Madero rent richting de bal. Madero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:39

65e minuut.
Sępek met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Köroğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Madero springt en kopt de bal. Sępek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:40

66e minuut.
Sępek met een sublieme pass. Inworp. Köroğlu met een snelle inworp. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:41

67e minuut.
Yong-Soo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Noguera kopt de bal weg. Pranagal rent richting de bal. Pranagal haalt uit met een fantastische trap. Sępek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:42

69e minuut.
Yong-Soo heeft problemen om de bal te vangen. Yong-Soo speelt de bal door. Tabares speelt de bal door. Madero rent richting de bal. Madero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:43

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köroğlu met de inworp. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński schiet op doel. Sępek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:44

72e minuut.
Sępek met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yong-Soo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera schiet op doel. Sępek bokst de bal weg. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Köroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bieczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieczyński probeert naar een medespeler te passen. Kitowicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tabares speelt de bal door. Noguera speelt de bal door. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero haalt uit met een fantastische trap. Sępek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:45

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köroğlu met een snelle inworp. Bieczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Noguera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noguera geeft een hoge lob. Sępek bokst de bal weg. Madero rent richting de bal. Madero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:46

76e minuut.
Sępek met een sublieme pass. Inworp. Köroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieczyński geeft een lange en hoge pass. Madero springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:47

78e minuut.
Yong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński passt de bal met de wreef. Madero rent richting de bal. Madero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:48

78e minuut.
Buysen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sępek de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yong-Soo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Noguera rent richting de bal. Noguera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:49

79e minuut.
Inworp. Köroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieczyński heeft problemen om de bal te vangen. Bieczyński geeft een lange en hoge pass. Madero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:50

81e minuut.
Sępek probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Köroğlu met een snelle inworp. Daar is Bieczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Köroğlu neemt de hoekschop. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:51

83e minuut.
Inworp. Köroğlu met de inworp. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński haalt uit met een fantastische trap. Sępek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:52

84e minuut.
Bieczyński onderschept slim de pass. Bieczyński met een sublieme pass. Madero is nu in balbezit. Madero haalt uit met een fantastische trap. Sępek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:53

85e minuut.
Inworp. Yong-Soo met een snelle inworp. Bieczyński met een sublieme pass. Kitowicz is nu in balbezit. Kitowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:54

86e minuut.
Sępek geeft een hoge lob. Inworp. Yong-Soo met de inworp. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Madero probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:55

87e minuut.
Inworp. Yong-Soo met een snelle inworp. Klungelig pakt Bieczyński de bal. Bieczyński haalt uit met een fantastische trap. Sępek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:56

88e minuut.
Sępek probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński draait met de bal, schiet en ... Sępek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:57

89e minuut.
Yong-Soo speelt de bal door. Kitowicz rent richting de bal. Kitowicz passt de bal met de wreef. Yong-Soo speelt de bal door. Noguera probeert naar een medespeler te passen. Sępek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Sępek speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köroğlu met de inworp. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński schiet op doel. Sępek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sępek trapt de bal weg van het doel. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Köroğlu neemt de hoekschop. Bieczyński kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Köroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bieczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieczyński haalt uit met een fantastische trap. Sępek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - locomotivmoscow 0:58

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PaRa 95%, locomotivmoscow 5%.
FC PaRa - locomotivmoscow 0:58