Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Postboys zebras mollem
433 Tactiek def xl
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 46.8
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Feller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Syahrizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahrizal passt de bal in één keer door. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ilioara is nu in balbezit. Rareşoaica onderschept slim de pass. Rareşoaica geeft de bal voor. Mexis heeft problemen om de bal te vangen. Mexis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu schiet op doel. Goulart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara haalt uit met een fantastische trap. Žumpa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Feller is nu in balbezit. Whelan verovert de bal door een tackle van achteren. Whelan speelt de bal door. Daar is Balbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balbot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Balbot is nu in balbezit. Ferretti Gori verovert de bal door een tackle van achteren. Ferretti Gori passt de bal zonder na te denken. Ilioara heeft problemen om de bal te vangen. Ilioara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Ferretti Gori verovert de bal door een tackle van achteren. Falcı is nu in balbezit. Flocea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flocea krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Hoàng geeft de bal voor. Whelan maakt een snoekduik en kopt de bal. Toporek bereikt de bal nog maar net als eerste. Toporek geeft de bal voor. Whelan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hoàng is nu in balbezit. Hoàng geeft de bal voor. Mexis is nu in balbezit. Whelan onderschept slim de pass. Whelan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Syahrizal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syahrizal speelt de bal door. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara schiet op doel. Žumpa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - zebras mollem 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 53%, zebras mollem 47%.
Postboys - zebras mollem 0:1

58e minuut.
Goulart verovert de bal door een tackle van achteren. Goulart geeft een hoge lob. Flocea probeert naar een medespeler te passen. Balbot is nu in balbezit. Balbot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ilioara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Usme is nu in balbezit. Usme geeft een hoge lob. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Žumpa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Hoàng onderschept slim de pass. Hoàng geeft een hoge lob. Daar is Whelan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whelan haalt uit met een fantastische trap. Tarit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Postboys - zebras mollem 1:1

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tarit niet meer kan verder spelen. Ostroushko komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ilioara is nu in balbezit. Ilioara passt de bal met de wreef. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahrizal rent richting de bal. Syahrizal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Falcı passt de bal in één keer door. Syahrizal rent richting de bal. Syahrizal probeert naar een medespeler te passen. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klungelig pakt Visegrádi de bal. Balbot is nu in balbezit. Mexis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mexis krijgt een gele kaart. Mexis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ardiles komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hoàng neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - zebras mollem 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 52%, zebras mollem 48%.
Postboys - zebras mollem 2:1