Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:07
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.06
  • Stadion: Park Galaxy
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26770
Sombrero Galaxy CF Jurgisco
Bam* Tactiek diamant
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 44.6
good Schieten good
solid Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Lourenco heeft problemen om de bal te vangen. Kasapoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi geeft een lange en hoge pass. Cedro krijgt zijn hoofd ertegen. Tornyi bokst de bal weg.

21e minuut.
Cedro verovert de bal door een tackle van achteren. Cedro geeft een lange en hoge pass. Hopstok rent richting de bal. Delikatny onderschept slim de pass. Delikatny schiet op doel. Tornyi bokst de bal weg. Krevald probeert naar een medespeler te passen. Lourenco rent richting de bal. Kasapoğlu onderschept slim de pass. Kasapoğlu geeft de bal voor. Cedro springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Babayev probeert naar een medespeler te passen. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik verovert de bal door een tackle van achteren. Babayev rent richting de bal. Babayev geeft een hoge lob. Kolumbić bokst de bal weg.

32e minuut.
Kasapoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev geeft een lange en hoge pass. Ilumin rent richting de bal. Ilumin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lourenco geeft een hoge lob. Chvotech kopt de bal weg. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - CF Jurgisco 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sombrero Galaxy 57%, CF Jurgisco 43%.
Sombrero Galaxy - CF Jurgisco 0:1

52e minuut.
Van Hese is nu in balbezit. Van Hese passt de bal met de wreef. Pengel met een sublieme pass. Lourenco is nu in balbezit. Lourenco haalt uit met een fantastische trap. Kolumbić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Williamson probeert de bal aan de voet te houden. Ropśnik is nu in balbezit. Wójcik begaat een overtreding. Wójcik krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Williamson speelt de bal door. Kasapoğlu rent richting de bal. Kasapoğlu speelt de bal door. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. Tornyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Pengel rent richting de bal. Pengel geeft een hoge lob. Inworp. Wójcik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiskapusi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sombrero Galaxy 39%, CF Jurgisco 61%.
Sombrero Galaxy - CF Jurgisco 0:1