Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
locomotivmoscow Lisper
enataque Tactiek spitsen naasteen
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 49.7
formidable Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński is nu in balbezit. Madero rent richting de bal. Madero haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Auge de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Köroğlu neemt de hoekschop. Madero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Lisper 1:0

11e minuut.
Köroğlu probeert naar een medespeler te passen. Madero heeft problemen om de bal te vangen. Auge rent richting de bal. Madero onderschept slim de pass. Madero draait met de bal, schiet en ... Baycan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Bieczyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lootens. Bieczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kitowicz met een snel genomen vrije trap. Madero springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ellerman trapt de bal weg. Bieczyński kopt de bal weg. Auge bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero onderschept slim de pass. Madero haalt uit met een fantastische trap. Baycan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Syper trapt de bal weg van het doel. Bieczyński kopt de bal weg. Mina kan de bal niet met de borst controleren. Madero is nu in balbezit. Madero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hoelen is nu in balbezit. Hoelen met een sublieme pass. Coppejans rent richting de bal. Coppejans haalt uit met een fantastische trap. Soare werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
locomotivmoscow - Lisper 1:1

33e minuut.
Clappaert met een snelle inworp. Houben rent richting de bal. Houben geeft een lange en hoge pass. Hoelen is nu in balbezit. Hoelen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pissetti probeert de bal met de borst te controleren. Noguera is nu in balbezit. Pissetti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pissetti krijgt een gele kaart. Noguera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kitowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Noguera rent richting de bal. Noguera schiet op doel. Baycan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Lisper 2:1

39e minuut.
Auge passt de bal in één keer door. Hoelen rent richting de bal. Hoelen passt de bal met de wreef. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pranagal met een sublieme pass. Madero controleert de bal met de borst. Madero passt de bal met de wreef. Noguera is nu in balbezit. Noguera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pranagal met een sublieme pass. Noguera probeert de bal met de borst te controleren. Noguera passt de bal met de wreef. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński schiet op doel. Baycan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Madero rent richting de bal. Madero haalt uit met een fantastische trap. Baycan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locomotivmoscow 52%, Lisper 48%.
locomotivmoscow - Lisper 2:1

46e minuut.
Houben heeft problemen om de bal te vangen. Pissetti speelt de bal door. Lootens probeert naar een medespeler te passen. Hoelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoelen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Noguera probeert naar een medespeler te passen. Auge rent richting de bal. Bieczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bieczyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Lisper 3:1

48e minuut.
Klungelig pakt Solano de bal. Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madero. Madero krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Houben passt de bal met de wreef. Wilga is nu in balbezit. Wilga passt de bal met de wreef. Coppejans rent richting de bal. Coppejans schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Yong-Soo passt de bal in één keer door. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranagal probeert naar een medespeler te passen. Madero rent richting de bal. Madero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Madero kopt de bal weg. Noguera is nu in balbezit. Noguera passt de bal in één keer door. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński schiet op doel. Baycan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Hoelen probeert naar een medespeler te passen. Clappaert rent richting de bal. Clappaert passt de bal in één keer door. Solano heeft problemen om de bal te vangen. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Soare speelt de bal door. Madero kopt de bal weg. Bieczyński rent richting de bal. Madero rent richting de bal. Madero schiet op doel. Baycan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Lootens met een sublieme pass. Pranagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranagal passt de bal zonder na te denken. Madero rent richting de bal. Madero draait met de bal, schiet en ... Baycan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Wilga rent richting de bal. Wilga geeft de bal voor. Ellerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero verovert de bal door een tackle van achteren. Madero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locomotivmoscow 45%, Lisper 55%.
locomotivmoscow - Lisper 3:1