Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Breisem FC Sporting United
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 35.8
weak Schieten good
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Was rent richting de bal. Detyniecki onderschept slim de pass. Detyniecki passt de bal in één keer door. Pai rent richting de bal. Pai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Breisem FC - Sporting United 0:1

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Was de bal onder controle te krijgen. Pai is nu in balbezit. Pai passt de bal met de wreef. Daar is Detyniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madej geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Machiels probeert naar een medespeler te passen. Callandt heeft problemen om de bal te vangen. Walsschaerts met een sublieme pass. Callandt is nu in balbezit. Callandt geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Vanderbist geeft een lange en hoge pass. Acosta rent richting de bal. Acosta geeft de bal voor. Detyniecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Delaplace probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Breisem FC - Sporting United 0:2

25e minuut.
Was speelt de bal door. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta passt de bal zonder na te denken. Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pai rent richting de bal. Pai draait met de bal, schiet en ... Delaplace werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Machiels met een sublieme pass. Pai rent richting de bal. Pai passt de bal met de wreef. Detyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Detyniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vanderbist geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Callandt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pai is nu in balbezit. Pai geeft een lange en hoge pass. Delaplace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Breisem FC - Sporting United 0:3

32e minuut.
Walsschaerts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pai begaat een overtreding. Pai krijgt een gele kaart.

33e minuut.
de Pryck geeft een hoge lob. Inworp. Cohen met een snelle inworp. Daar is Cranenbrouck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cranenbrouck geeft een hoge lob. Polet bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Provoost is nu in balbezit. Provoost haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Breisem FC - Sporting United 1:3

34e minuut.
Callandt geeft de bal voor. Delaplace met een sublieme pass. Daar is Machiels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machiels probeert naar een medespeler te passen. Detyniecki rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breisem FC 54%, Sporting United 46%.
Breisem FC - Sporting United 1:3

49e minuut.
Beţivu geeft een lange en hoge pass. Pai is nu in balbezit. Pai passt de bal met de wreef. Detyniecki rent richting de bal. Detyniecki draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Detyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pai rent richting de bal. Detyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Detyniecki haalt uit met een fantastische trap. Delaplace probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Breisem FC - Sporting United 1:4

58e minuut.
Heck geeft de bal voor. Inworp. Acosta met een snelle inworp. Madej bereikt de bal nog maar net als eerste. Madej passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Acosta kopt de bal weg. Klungelig pakt Maesen de bal. Detyniecki rent richting de bal. Pai is nu in balbezit. Pai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Honorin komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Acosta passt de bal zonder na te denken. Machiels bereikt de bal nog maar net als eerste. Machiels passt de bal in één keer door. Pai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pai haalt uit met een fantastische trap. Delaplace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Breisem FC - Sporting United 1:5

77e minuut.
Pai geeft een hoge lob. Vanderbist probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Detyniecki rent richting de bal. Detyniecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ducoulombier de bal onder controle te krijgen. Paal!

82e minuut.
Was bereikt de bal nog maar net als eerste. Was passt de bal zonder na te denken. Pai bereikt de bal nog maar net als eerste. Detyniecki rent richting de bal. Detyniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Breisem FC - Sporting United 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breisem FC 51%, Sporting United 49%.
Breisem FC - Sporting United 1:6