Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Looney tunes Los_Blancos
Sylvester Tactiek 4-4-2 aanval
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
50.2 gemiddelde waardering 58.7
incredible Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen very good


6e minuut.
Kolonko geeft een lange en hoge pass. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers passt de bal met de wreef. Goossens rent richting de bal. Goossens haalt uit met een fantastische trap. Soygüven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens schiet op doel. Soygüven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Los_Blancos 1:0

10e minuut.
Méndez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Goossens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goossens haalt uit met een fantastische trap. Soygüven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Los_Blancos 2:0

14e minuut.
Matevosyan probeert naar een medespeler te passen. Hjaltson kopt de bal weg. Nemésio rent richting de bal. Nemésio geeft een lange en hoge pass. Geshev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Los_Blancos 2:1

24e minuut.
Goossens rent richting de bal. Bowman rent richting de bal. Bowman draait met de bal, schiet en ... Bøen verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Los_Blancos 3:1

25e minuut.
Bowman passt de bal met de wreef. Voordeckers is nu in balbezit. Sergeant bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mahdík kopt de bal weg. Daar is Bailescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Los_Blancos 4:1

27e minuut.
Geshev met een sublieme pass. Reimão rent richting de bal. Bowman is nu in balbezit. Goossens is nu in balbezit. Goossens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Delflaesse speelt de bal door. Klungelig pakt Bowman de bal. Bowman probeert naar een medespeler te passen. Goossens rent richting de bal. Goossens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Delflaesse passt de bal in één keer door. Méndez speelt de bal door. Vercarre geeft de bal voor. Goossens is nu in balbezit. Goossens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Daar is Reimão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soens is nu in balbezit. Soens geeft een hoge lob. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Looney tunes 41%, Los_Blancos 59%.
Looney tunes - Los_Blancos 4:1

47e minuut.
Hjaltson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahdík verovert de bal door een tackle van achteren. Mahdík geeft de bal voor. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Metsenaere speelt de bal door. Soens is nu in balbezit. Soens geeft de bal voor. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers draait met de bal, schiet en ... Soygüven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goossens rent richting de bal. Goossens geeft een lange en hoge pass. Voordeckers krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hjaltson geeft een lange en hoge pass. Nemésio rent richting de bal. Nemésio passt de bal in één keer door. Reimão is nu in balbezit. Reimão schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Geshev krijgt zijn hoofd ertegen. Matevosyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Los_Blancos 4:2

57e minuut.
Delflaesse verovert de bal door een tackle van achteren. Delflaesse geeft de bal voor. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap. Soygüven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Los_Blancos 5:2

58e minuut.
Gavorskis passt de bal zonder na te denken. Kolonko speelt de bal door. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens schiet op doel. Soygüven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Los_Blancos 6:2

72e minuut.
Hjaltson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjaltson probeert naar een medespeler te passen. Nemésio rent richting de bal. Nemésio geeft een lange en hoge pass. Reimão springt en kopt de bal. Matevosyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Maranhão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soens bereikt de bal nog maar net als eerste. Soens passt de bal zonder na te denken. Nemésio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemésio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Delflaesse passt de bal met de wreef. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers met een sublieme pass. Goossens is nu in balbezit. Goossens schiet op doel. Soygüven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Méndez is nu in balbezit. Bowman onderschept slim de pass. Bowman speelt de bal door. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers draait met de bal, schiet en ... Soygüven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Videla bereikt de bal nog maar net als eerste. Videla geeft een hoge lob. Soens probeert naar een medespeler te passen. Reimão rent richting de bal. Reimão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Los_Blancos 6:3

87e minuut.
Hjaltson geeft de bal voor. Vercarre kopt de bal weg. Reimão bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimão schiet op doel. Matevosyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - Los_Blancos 6:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Looney tunes 54%, Los_Blancos 46%.
Looney tunes - Los_Blancos 6:4