Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Saturn fc_thekillers
Saturn Tactiek nieuwe opstellin
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
38 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 34.5
excellent Schieten average
solid Passen adequate
very good Verdedigen poor


1e minuut.
van Assel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Assel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Flowner de bal. Kale rent richting de bal. Kale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Parachini probeert naar een medespeler te passen. Vintilă is nu in balbezit. Vintilă passt de bal met de wreef. Kale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kale draait met de bal, schiet en ... Redigonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Flowner onderschept slim de pass. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă geeft een lange en hoge pass. Kale is nu in balbezit. Kale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc_thekillers 1:0

5e minuut.
Kale is nu in balbezit. Kale probeert naar een medespeler te passen. Cycoń rent richting de bal. Kale is nu in balbezit. Kale haalt uit met een fantastische trap. Redigonda bokst de bal weg.

11e minuut.
Daar is Cycoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cycoń speelt de bal door. van Assel is nu in balbezit. Kale verovert de bal door een tackle van achteren. Kale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc_thekillers 2:0

12e minuut.
da Qualidade onderschept slim de pass. Avarello verovert de bal door een tackle van achteren. Avarello geeft de bal voor. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń haalt uit met een fantastische trap. Redigonda bokst de bal weg.

16e minuut.
Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă geeft een lange en hoge pass. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Feo probeert naar een medespeler te passen. Kujovič geeft de bal voor. Klungelig pakt Kolbász de bal. Smolders rent richting de bal. Smolders schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. da Qualidade rent richting de bal. da Qualidade schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kale passt de bal zonder na te denken. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă probeert naar een medespeler te passen. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń draait met de bal, schiet en ... Redigonda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Tetes met een sublieme pass. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă passt de bal met de wreef. Kale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vintilă geeft een hoge lob. Cycoń is nu in balbezit. Tetes speelt de bal door. Kale rent richting de bal. Kale haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Redigonda bokst de bal weg.

30e minuut.
Pielesiak speelt de bal door. Kujovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujovič passt de bal in één keer door. da Qualidade bereikt de bal nog maar net als eerste. da Qualidade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Talledo rent richting de bal. Kolbász verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Smolders zijn tegenspeler op de grond. Smolders is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Kale geeft de bal voor. Klungelig pakt Van Brussel de bal. Parachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Parachini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Saturn 25%, fc_thekillers 75%.
Team Saturn - fc_thekillers 2:0

48e minuut.
Feo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feo geeft de bal voor. Van Brussel heeft problemen om de bal te vangen. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń draait met de bal, schiet en ... Redigonda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc_thekillers 3:0

60e minuut.
Tetes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetes geeft een lange en hoge pass. Kale rent richting de bal. Vintilă rent richting de bal. Vintilă draait met de bal, schiet en ... Redigonda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Parachini passt de bal in één keer door. Vintilă rent richting de bal. Vintilă geeft een hoge lob. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Parachini kan de bal niet met de borst controleren. Linssen geeft de bal voor. Vintilă geeft een lange en hoge pass. Cycoń kan de bal niet met de borst controleren. Cycoń draait met de bal, schiet en ... Redigonda bokst de bal weg.

69e minuut.
Daar is Van Brussel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linssen probeert naar een medespeler te passen. Tetes rent richting de bal. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Linssen rent richting de bal. Linssen passt de bal in één keer door. Vintilă speelt de bal door. Kale is nu in balbezit. Kale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Avarello passt de bal in één keer door. Airinei probeert naar een medespeler te passen. Vintilă probeert naar een medespeler te passen. Kale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kale draait met de bal, schiet en ... Redigonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cycoń rent richting de bal. Cycoń haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
van Assel is nu in balbezit. Vintilă onderschept slim de pass. Vintilă speelt de bal door. Kale rent richting de bal. Kale schiet op doel. Redigonda bokst de bal weg. Daar is Cycoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cycoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc_thekillers 4:0

83e minuut.
Tetes is nu in balbezit. Tetes passt de bal in één keer door. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń haalt uit met een fantastische trap. Redigonda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tetes speelt de bal door. Linssen controleert de bal met de borst. Linssen geeft de bal voor. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń draait met de bal, schiet en ... Redigonda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kale rent richting de bal. Kale draait met de bal, schiet en ... Redigonda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Saturn - fc_thekillers 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Saturn 34%, fc_thekillers 66%.
Team Saturn - fc_thekillers 5:0