Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc Dorne Breisem FC
voor Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 23.2
formidable Schieten weak
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Xiqing de bal. Cranenbrouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranenbrouck speelt de bal door. Provoost is nu in balbezit. Provoost schiet op doel. Jurek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Xiqing probeert naar een medespeler te passen. Daufenbach rent richting de bal. Daufenbach speelt de bal door. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daufenbach kopt de bal weg. Maesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Šabo geeft een hoge lob. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Słomczyński de bal. Słomczyński met een sublieme pass. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes haalt uit met een fantastische trap. Delaplace werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Dorne - Breisem FC 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Provoost de bal. Miraballes verovert de bal door een tackle van achteren. Miraballes passt de bal met de wreef. Šabo geeft de bal voor. Słomczyński springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Dorne - Breisem FC 2:0

18e minuut.
Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Šabo rent richting de bal. Šabo passt de bal zonder na te denken. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Szczyt probeert naar een medespeler te passen. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes passt de bal met de wreef. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński draait met de bal, schiet en ... Delaplace verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Miraballes is nu in balbezit. Miraballes passt de bal in één keer door. Fox heeft problemen om de bal te vangen. Fox geeft een hoge lob. Słomczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daufenbach kopt de bal weg. Miraballes rent richting de bal. Miraballes passt de bal met de wreef. Słomczyński rent richting de bal. Słomczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Was heeft problemen om de bal te vangen. Šabo is nu in balbezit. Šabo passt de bal zonder na te denken. Miraballes heeft problemen om de bal te vangen. Miraballes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Szczyt probeert de bal met de borst te controleren. Szczyt geeft een lange en hoge pass. Ducoulombier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Was met een sublieme pass. Fox rent richting de bal. Fox passt de bal zonder na te denken. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński haalt uit met een fantastische trap. Delaplace bokst de bal weg.

34e minuut.
Cranenbrouck onderschept slim de pass. Šabo onderschept slim de pass. Šabo geeft een hoge lob. Słomczyński rent richting de bal. Słomczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Dorne - Breisem FC 3:0

35e minuut.
Miraballes rent richting de bal. Fox rent richting de bal. Fox geeft een hoge lob. Słomczyński heeft problemen om de bal te vangen. Słomczyński schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kaja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šabo met een sublieme pass. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes haalt uit met een fantastische trap. Delaplace werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Dorne - Breisem FC 4:0

42e minuut.
Maesen is nu in balbezit. Šabo onderschept slim de pass. Šabo passt de bal zonder na te denken. Daar is Słomczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słomczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Dorne - Breisem FC 5:0

42e minuut.
Cranenbrouck met een sublieme pass. Klungelig pakt Provoost de bal. Cranenbrouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes onderschept slim de pass. Miraballes schiet op doel. Delaplace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Delaplace met een sublieme pass. Miraballes rent richting de bal. Miraballes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Dorne - Breisem FC 6:0

45e minuut.
Szczyt met een sublieme pass. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński passt de bal in één keer door. Daar is Miraballes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miraballes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc Dorne - Breisem FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Dorne 29%, Breisem FC 71%.
fc Dorne - Breisem FC 7:0

52e minuut.
Klungelig pakt Szczyt de bal. Walsschaerts begaat een overtreding. Szczyt raakt geblesseerd tijdens het duel. Šabo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fox geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Słomczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Dorne - Breisem FC 8:0

54e minuut.
Iellina geeft een hoge lob. Szczyt rent richting de bal. Szczyt probeert naar een medespeler te passen. Słomczyński rent richting de bal. Słomczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Walsschaerts geeft een lange en hoge pass. Cohen is nu in balbezit. Daufenbach geeft een hoge lob. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Dorne - Breisem FC 9:0

59e minuut.
Šabo probeert naar een medespeler te passen. Szczyt probeert naar een medespeler te passen. Miraballes rent richting de bal. Miraballes draait met de bal, schiet en ... Delaplace maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Dorne - Breisem FC 10:0

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Słomczyński de bal onder controle te krijgen. Šabo met een sublieme pass. Daar is Miraballes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miraballes schiet op doel. Delaplace werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Dorne - Breisem FC 11:0

69e minuut.
Kaja rent richting de bal. Kaja speelt de bal door. Szczyt speelt de bal door. Słomczyński rent richting de bal. Słomczyński geeft een hoge lob. Delaplace verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Szczyt is nu in balbezit. Szczyt geeft een lange en hoge pass. Šabo kopt de bal weg. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Miraballes speelt de bal door. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Šabo de bal. Šabo geeft de bal voor. Delaplace bokst de bal weg. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Dorne - Breisem FC 12:0

74e minuut.
Šabo passt de bal zonder na te denken. Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox passt de bal zonder na te denken. Šabo rent richting de bal. Šabo schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daufenbach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fox geeft de bal voor. Ducoulombier controleert de bal met de borst. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes haalt uit met een fantastische trap. Delaplace bokst de bal weg. Vanderbist bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderbist geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kaja de bal onder controle te krijgen. Szczyt geeft de bal voor. Paal!

80e minuut.
Provoost passt de bal met de wreef. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiqing begaat een overtreding. Xiqing krijgt een gele kaart. Cohen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cohen kan niet meer verder spelen. Verbist komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Xiqing passt de bal zonder na te denken. Szczyt is nu in balbezit. Szczyt passt de bal in één keer door. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes haalt uit met een fantastische trap. Delaplace bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Vanderbist geeft een hoge lob. Verbist rent richting de bal. Daufenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Daufenbach geeft een hoge lob. Słomczyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Dorne - Breisem FC 13:0

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gvozdenović komt het veld opgelopen. Debuchy komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Fox is nu in balbezit. Fox geeft de bal voor. Słomczyński rent richting de bal. Słomczyński haalt uit met een fantastische trap. Delaplace maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Dorne 19%, Breisem FC 81%.
fc Dorne - Breisem FC 13:0