Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting United FC Ridders
433 Tactiek 541
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 55.4
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
average Verdedigen good


4e minuut.
Elslander probeert de bal met de borst te controleren. Vermeiren is nu in balbezit. Poplašen is nu in balbezit. Poplašen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting United - FC Ridders 0:1

5e minuut.
Detyniecki probeert naar een medespeler te passen. Madej heeft problemen om de bal te vangen. Poplašen begaat een overtreding. Poplašen krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Acosta met een sublieme pass. de Pryck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeiren is nu in balbezit. Honorato is nu in balbezit. Honorato geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Poplašen is nu in balbezit. Poplašen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting United - FC Ridders 0:2

10e minuut.
Pai bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupé verovert de bal door een tackle van achteren. Coupé geeft de bal voor. Daar is Poplašen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poplašen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Honorato met een sublieme pass. Vermeiren is nu in balbezit. Vermeiren passt de bal zonder na te denken. Poplašen rent richting de bal. Poplašen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting United - FC Ridders 0:3

12e minuut.
Decaluwe onderschept slim de pass. Decaluwe passt de bal zonder na te denken. Poplašen rent richting de bal. Poplašen heeft problemen om de bal te vangen. Poplašen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting United - FC Ridders 0:4

13e minuut.
Pai kopt de bal weg. Klungelig pakt Madej de bal. Vermeiren speelt de bal door. Poplašen rent richting de bal. Poplašen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Beţivu de bal onder controle te krijgen. Polet probeert wanhopig de bal te grijpen. Machiels heeft problemen om de bal te vangen. Poplašen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poplašen schiet op doel. Polet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kaczmarczak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting United - FC Ridders 0:5

20e minuut.
Carosella is nu in balbezit. Detyniecki is nu in balbezit. Carosella onderschept slim de pass. Elslander bereikt de bal nog maar net als eerste. Elslander geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Qo`vusov onderschept slim de pass. Machiels onderschept slim de pass. Elslander onderschept slim de pass. Elslander passt de bal met de wreef. Poplašen rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Polet trapt de bal weg. Elslander kopt de bal weg. Poplašen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poplašen draait met de bal, schiet en ... Polet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vermeiren is nu in balbezit. Vermeiren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting United - FC Ridders 0:6

38e minuut.
Boom rent richting de bal. Coupé onderschept slim de pass. Coupé geeft de bal voor. Poplašen is nu in balbezit. Poplašen draait met de bal, schiet en ... Polet bokst de bal weg. Vermeiren krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kurzeja met een sublieme pass. Callandt probeert naar een medespeler te passen. de Pryck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeiren verovert de bal door een tackle van achteren. Vermeiren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Qo`vusov geeft een lange en hoge pass. Poplašen rent richting de bal. Klungelig pakt Vermeiren de bal. Poplašen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poplašen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting United - FC Ridders 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting United 70%, FC Ridders 30%.
Sporting United - FC Ridders 0:7

46e minuut.
Decaluwe kopt de bal weg. Klungelig pakt Poplašen de bal. Vermeiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Poplašen rent richting de bal. Poplašen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Doeltrap. Polet trapt de bal weg. Elslander kopt de bal weg. Poplašen is nu in balbezit. Poplašen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Daar is Detyniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Callandt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Detyniecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Padlikowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Acosta probeert de bal aan de voet te houden. Elslander rent richting de bal. Elslander geeft de bal voor. Poplašen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poplašen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Elslander kopt de bal weg. Daar is de Pryck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poplašen rent richting de bal. Vermeiren is nu in balbezit. Vermeiren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Honorin komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Boom met een sublieme pass. Machiels probeert naar een medespeler te passen. Honorato met een sublieme pass. Vermeiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeiren draait met de bal, schiet en ... Polet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Elslander probeert naar een medespeler te passen. Honorato is nu in balbezit. Met opzet legt Honorin zijn tegenspeler op de grond. Honorin krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Poplašen probeert naar een medespeler te passen. Honorato met een sublieme pass. Poplašen is nu in balbezit. Poplašen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vermeiren de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Carosella onderschept slim de pass. Carosella met een sublieme pass. Vermeiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Poplašen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poplašen haalt uit met een fantastische trap. Polet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Dierick kopt de bal weg. Vermeiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu met een sublieme pass. Decaluwe is nu in balbezit. Decaluwe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Vermeiren is nu in balbezit. Poplašen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeiren rent richting de bal. Poplašen is nu in balbezit. Poplašen draait met de bal, schiet en ... Polet bokst de bal weg.

80e minuut.
Decaluwe geeft een lange en hoge pass. Beţivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Poplašen onderschept slim de pass. Poplašen schiet op doel. Polet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting United - FC Ridders 0:8

83e minuut.
Poplašen passt de bal met de wreef. Decaluwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Decaluwe speelt de bal door. Vermeiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeiren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting United 75%, FC Ridders 25%.
Sporting United - FC Ridders 0:8