Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:12
  • Competitiewedstrijd: Superligaen
  • Stadion: KARAISKAKI
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26677
OLYMPIAKOS teamgeist
352 Tactiek but2
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.8 gemiddelde waardering 65.9
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Sesma probeert naar een medespeler te passen. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden geeft de bal voor. Balán maakt een snoekduik en kopt de bal. Gurbardhi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Williamsson geeft een hoge lob. Rabeira kopt de bal weg. Roden rent richting de bal. Roden geeft een hoge lob. Balán krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ratajczyk onderschept slim de pass. Ratajczyk probeert naar een medespeler te passen. Lund Jørgensen heeft problemen om de bal te vangen. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... Rusnarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Modan geeft de bal voor. Ratajczyk kopt de bal weg. Kool verovert de bal door een tackle van achteren. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Inworp. Rabeira met de inworp. Roden rent richting de bal. Roden geeft een hoge lob. Balán springt en kopt de bal. Gurbardhi bokst de bal weg.

41e minuut.
Lamoral kopt de bal weg. Dengsøe is nu in balbezit. Dengsøe speelt de bal door. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPIAKOS 49%, teamgeist 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OLYMPIAKOS - teamgeist 0:0

50e minuut.
Czech onderschept slim de pass. Czech geeft een hoge lob. Inworp. Sesma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roden geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Somersalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rabeira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Giraud springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Roden passt de bal zonder na te denken. Roden geeft de bal voor. Williamsson rent richting de bal. Giraud onderschept slim de pass. Giraud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lund Jørgensen is nu in balbezit. Kool tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lund Jørgensen raakt geblesseerd tijdens het duel. Modan met een snel genomen vrije trap. Lund Jørgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Jørgensen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neacşu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Sesma passt de bal zonder na te denken. Roden rent richting de bal. Roden passt de bal zonder na te denken. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPIAKOS - teamgeist 1:0

78e minuut.
Lund Jørgensen rent richting de bal. Modan probeert naar een medespeler te passen. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Rusnarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLYMPIAKOS - teamgeist 1:1

87e minuut.
Neacşu verovert de bal door een tackle van achteren. Neacşu passt de bal met de wreef. Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap. Rusnarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Giraud kopt de bal weg. Modan rent richting de bal. Modan met een sublieme pass. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk schiet op doel. Rusnarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPIAKOS 45%, teamgeist 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OLYMPIAKOS - teamgeist 1:1