Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dueclan Ejner FC
352 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Vesterlund verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hedegaard met de inworp. Lykke is nu in balbezit. Lykke geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bidstrup is nu in balbezit. Lykke verovert de bal door een tackle van achteren. Lykke passt de bal zonder na te denken. Carlsen rent richting de bal. Carlsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kudsk trapt de bal weg van het doel. Lykke kopt de bal weg. Grønkær rent richting de bal. Grønkær haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lykke kopt de bal weg. Jacobsen Bolvig heeft problemen om de bal te vangen. Carlsen rent richting de bal. Carlsen draait met de bal, schiet en ... Kudsk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - Ejner FC 1:0

34e minuut.
Bannan rent richting de bal. Bannan passt de bal zonder na te denken. Skovbjerg is nu in balbezit. Skovbjerg draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Greve de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dracul zal de hoekschop nemen. Bannan krijgt zijn hoofd ertegen. Algreen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skovbjerg is nu in balbezit. Skovbjerg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dueclan - Ejner FC 1:1

36e minuut.
Cramer onderschept slim de pass. Cramer geeft een lange en hoge pass. Buhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønkær onderschept slim de pass. Grønkær schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - Ejner FC 2:1

44e minuut.
Dracul met een snelle inworp. Bidstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidstrup geeft de bal voor. Skovbjerg rent richting de bal. Skovbjerg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dueclan - Ejner FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dueclan 50%, Ejner FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dueclan - Ejner FC 2:2

46e minuut.
Carlsen heeft problemen om de bal te vangen. Lykke is nu in balbezit. Lykke met een sublieme pass. Grønkær bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønkær schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - Ejner FC 3:2

68e minuut.
Cramer geeft een lange en hoge pass. Buhl is nu in balbezit. Grønkær verovert de bal door een tackle van achteren. Grønkær haalt uit met een fantastische trap. Kudsk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - Ejner FC 4:2

77e minuut.
Quist passt de bal met de wreef. Skovbjerg is nu in balbezit. Greve rent richting de bal. Skovbjerg onderschept slim de pass. Skovbjerg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Algreen met een harde bal richting middenveld. Bidstrup kopt de bal weg. Skovbjerg is nu in balbezit. Skovbjerg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dueclan 36%, Ejner FC 64%.
Dueclan - Ejner FC 4:2