Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Andemandse Skuldborg Vikings
1. 343 - ATT Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Bohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohr geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Alomar de bal onder controle te krijgen. Wibroe rent richting de bal. Wibroe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Asp verovert de bal door een tackle van achteren. Asp geeft een lange en hoge pass. Loredan speelt de bal door. Stalev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Nørskov met een sublieme pass. Højer kopt de bal weg. Asp heeft problemen om de bal te vangen. Stalev rent richting de bal. Stalev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Eben kopt de bal weg. Lyhne heeft problemen om de bal te vangen. Wibroe is nu in balbezit. Wibroe schiet op doel. Højer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Andemandse - Skuldborg Vikings 1:0

11e minuut.
Rober is nu in balbezit. Rober met een sublieme pass. Stalev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalev schiet op doel. Nørskov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Andemandse - Skuldborg Vikings 2:0

36e minuut.
Loredan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lyhne rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wibroe. Wibroe krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bonizzoni geeft de bal voor. Inworp. Tveskaeg met een snelle inworp. Alomar is nu in balbezit. Alomar draait met de bal, schiet en ... Colméia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Andemandse 26%, Skuldborg Vikings 74%.
FC-Andemandse - Skuldborg Vikings 2:0

49e minuut.
Eben geeft de bal voor. Loredan bereikt de bal nog maar net als eerste. Loredan passt de bal zonder na te denken. Wibroe is nu in balbezit. Wibroe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Daar is Einersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eben bereikt de bal nog maar net als eerste. Eben speelt de bal door. Stalev rent richting de bal. Stalev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Andemandse - Skuldborg Vikings 3:0

83e minuut.
Eben speelt de bal door. Heintze is nu in balbezit. Heintze passt de bal zonder na te denken. Højer rent richting de bal. Højer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Eben met een sublieme pass. Loredan rent richting de bal. Loredan geeft een hoge lob. Rober rent richting de bal. Rober geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Andemandse 37%, Skuldborg Vikings 63%.
FC-Andemandse - Skuldborg Vikings 3:0