Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ape recorder Jyllinge IF
352 Tactiek NEWBORNSHOW
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 38.4
very good Schieten adequate
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Kryger speelt de bal door. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Risgård. Risgård krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Wulff geeft een lange en hoge pass. Porkujan kopt de bal weg. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Jyllinge IF 1:0

10e minuut.
Brun geeft een hoge lob. Vindelev is nu in balbezit. Eftene onderschept slim de pass. Eftene schiet op doel. Seifenstein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Brun speelt de bal door. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vindelev zijn tegenspeler op de grond. Vindelev krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Hagenborg passt de bal zonder na te denken. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger passt de bal in één keer door. Eftene rent richting de bal. Eftene schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Mercader probeert naar een medespeler te passen. Brun bereikt de bal nog maar net als eerste. Brun met een sublieme pass. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Egholm speelt de bal door. Porkujan rent richting de bal. Kryger probeert naar een medespeler te passen. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Porkujan passt de bal zonder na te denken. Cagnoni rent richting de bal. Eftene onderschept slim de pass. Eftene schiet op doel. Seifenstein werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 45%, Jyllinge IF 55%.
ape recorder - Jyllinge IF 1:0

49e minuut.
Brun onderschept slim de pass. Brun met een sublieme pass. Eftene is nu in balbezit. Eftene draait met de bal, schiet en ... Vindelev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nagorkinas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rożewski neemt de hoekschop. Nordentoft is nu in balbezit. Nordentoft schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Egholm passt de bal in één keer door. Rożewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Someşan. Someşan krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Eftene rent richting de bal. Eftene passt de bal met de wreef. Kryger probeert naar een medespeler te passen. Porkujan is nu in balbezit. Porkujan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Risgård is nu in balbezit. Reimann rent richting de bal. Risgård is nu in balbezit. Risgård haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nagorkinas de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rożewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nordentoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimann is nu in balbezit. Reimann draait met de bal, schiet en ... Nagorkinas probeert de bal aan de voet te houden. Abildgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ape recorder - Jyllinge IF 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 51%, Jyllinge IF 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ape recorder - Jyllinge IF 1:1