Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ærø Boldklub Bornholm Allstars
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 52.9
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Absalonsen passt de bal met de wreef. Gram-Hansen rent richting de bal. Biçici verovert de bal door een tackle van achteren. Biçici haalt uit met een fantastische trap. Lauritzen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ærø Boldklub - Bornholm Allstars 0:1

2e minuut.
Biçici probeert naar een medespeler te passen. Owczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarczyk passt de bal in één keer door. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Patakas passt de bal zonder na te denken. Altındemir is nu in balbezit. Altındemir geeft een hoge lob. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó schiet op doel. De bal raakt de paal. Lauritzen bokst de bal weg.

7e minuut.
Owczarczyk probeert naar een medespeler te passen. Altındemir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sætter met een sublieme pass. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. Lauritzen bokst de bal weg. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Piłsudski is nu in balbezit. Piłsudski passt de bal met de wreef. Owczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarczyk geeft een lange en hoge pass. Kuczkó maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sætter trapt de bal weg. Piłsudski rent richting de bal. Piłsudski passt de bal met de wreef. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ærø Boldklub - Bornholm Allstars 0:2

14e minuut.
Altındemir is nu in balbezit. Altındemir passt de bal in één keer door. Daar is Åmose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Owczarczyk probeert naar een medespeler te passen. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó passt de bal met de wreef. Daar is Biçici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biçici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ærø Boldklub - Bornholm Allstars 0:3

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owczarczyk met de inworp. Patakas is nu in balbezit. Owczarczyk geeft een hoge lob. Kuczkó springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Sætter geeft de bal voor. Patakas kopt de bal weg. Altındemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici rent richting de bal. Biçici schiet op doel. Lauritzen bokst de bal weg.

22e minuut.
Gram-Hansen is nu in balbezit. Gram-Hansen geeft een hoge lob. Owczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarczyk geeft de bal voor. Kuczkó maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Biçici is nu in balbezit. Kuczkó is nu in balbezit. Biçici rent richting de bal. Biçici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ærø Boldklub - Bornholm Allstars 0:4

27e minuut.
Søgaard rent richting de bal. Kuczkó verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczkó passt de bal in één keer door. Biçici is nu in balbezit. Biçici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Åmose is nu in balbezit. Sætter onderschept slim de pass. Sætter probeert naar een medespeler te passen. Kuczkó kan de bal niet met de borst controleren. Kuczkó schiet op doel. Lauritzen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ærø Boldklub - Bornholm Allstars 0:5

34e minuut.
Biçici raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aqifi komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Sætter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sætter geeft een lange en hoge pass. Åmose probeert de bal aan de voet te houden. Aqifi rent richting de bal. Aqifi schiet op doel. Lauritzen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Baccetti met de inworp. Sætter rent richting de bal. Sætter geeft een hoge lob. Aqifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqifi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Søgaard is nu in balbezit. Sætter onderschept slim de pass. Sætter met een sublieme pass. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ærø Boldklub 88%, Bornholm Allstars 12%.
Ærø Boldklub - Bornholm Allstars 0:5

50e minuut.
Daar is Owczarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owczarczyk passt de bal in één keer door. Sætter rent richting de bal. Kuczkó verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczkó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Piłsudski rent richting de bal. Piłsudski met een sublieme pass. Owczarczyk met een sublieme pass. Aqifi rent richting de bal. Aqifi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Owczarczyk geeft een hoge lob. Lauritzen met een sublieme pass. Owczarczyk kopt de bal weg. Aqifi rent richting de bal. Aqifi draait met de bal, schiet en ... Lauritzen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... Lauritzen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ærø Boldklub - Bornholm Allstars 0:6

70e minuut.
Altındemir onderschept slim de pass. Altındemir met een sublieme pass. Owczarczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aqifi de bal. Aqifi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Åmose bereikt de bal nog maar net als eerste. Altındemir onderschept slim de pass. Altındemir probeert naar een medespeler te passen. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Piłsudski speelt de bal door. Aqifi heeft problemen om de bal te vangen. Gram-Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqifi onderschept slim de pass. Aqifi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Owczarczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Aqifi de bal. Aqifi passt de bal zonder na te denken. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ærø Boldklub 87%, Bornholm Allstars 13%.
Ærø Boldklub - Bornholm Allstars 0:6