Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna IF Franne CF
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
12% Spel op eigen helft 88%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 14.8
solide Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk passt de bal met de wreef. Vanmaele is nu in balbezit. Vanmaele geeft een lange en hoge pass. García Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Michelsen is nu in balbezit. Tymoshchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tymoshchuk probeert naar een medespeler te passen. García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. García Sánchez rent richting de bal. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ... Kraghede maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Franne CF 1:0

13e minuut.
Søndergaard bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. García Sánchez passt de bal in één keer door. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk schiet op doel. Kraghede bokst de bal weg. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Franne CF 2:0

17e minuut.
Tymoshchuk heeft problemen om de bal te vangen. Michelsen is nu in balbezit. Michelsen geeft een hoge lob. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tychosen is nu in balbezit. Tychosen passt de bal met de wreef. Vindelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk onderschept slim de pass. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap. Kraghede probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Kraghede trapt de bal weg. Tychosen kopt de bal weg. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tychosen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Michelsen de bal. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk schiet op doel. Kraghede werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Franne CF 3:0

26e minuut.
Vanmaele rent richting de bal. Vanmaele geeft een lange en hoge pass. Søndergaard is nu in balbezit. López Marcos verovert de bal door een tackle van achteren. López Marcos geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
López Marcos geeft een lange en hoge pass. Vindelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanmaele verovert de bal door een tackle van achteren. Vanmaele geeft een hoge lob. García Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Franne CF 4:0

30e minuut.
Phil bereikt de bal nog maar net als eerste. Phil passt de bal zonder na te denken. Vindelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk onderschept slim de pass. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Michelsen geeft een lange en hoge pass. Samulewski kopt de bal weg. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Absalonsen de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Franne CF 5:0

36e minuut.
Tychosen onderschept slim de pass. Tychosen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tymoshchuk de bal. Tymoshchuk schiet op doel. Michelsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Franne CF 6:0

44e minuut.
García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez passt de bal in één keer door. Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Franne CF 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna IF 11%, Franne CF 89%.
Fortuna IF - Franne CF 7:0

48e minuut.
López Marcos geeft een lange en hoge pass. Vindelev heeft problemen om de bal te vangen. Tymoshchuk rent richting de bal. Vanmaele rent richting de bal. Vanmaele geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Vanmaele geeft een hoge lob. Klungelig pakt Absalonsen de bal. García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Franne CF 8:0

54e minuut.
Tychosen speelt de bal door. Søndergaard met een sublieme pass. García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez schiet op doel. Kraghede probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Franne CF 9:0

59e minuut.
López Marcos probeert de bal aan de voet te houden. Bartkowiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Michelsen de bal. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek geeft een hoge lob. Kraghede verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Franne CF 10:0

62e minuut.
Tymoshchuk is nu in balbezit. Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek met een sublieme pass. García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Jędraszek passt de bal in één keer door. Samulewski is nu in balbezit. Samulewski geeft een hoge lob. García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Søndergaard is nu in balbezit. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk schiet op doel. Kraghede probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Franne CF 11:0

71e minuut.
Klungelig pakt Søndergaard de bal. López Marcos onderschept slim de pass. López Marcos probeert naar een medespeler te passen. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Tymoshchuk de bal. Kraghede probeert naar een medespeler te passen. Tychosen kopt de bal weg. Klungelig pakt Tymoshchuk de bal. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Absalonsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kraghede trapt de bal weg van het doel. López Marcos kopt de bal weg. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Franne CF 12:0

79e minuut.
Nørmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørmark met een sublieme pass. Vindelev is nu in balbezit. Tymoshchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tymoshchuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Samulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanmaele geeft een lange en hoge pass. Søndergaard is nu in balbezit. Søndergaard geeft een lange en hoge pass. López Marcos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
López Marcos met een sublieme pass. Vanmaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanmaele probeert naar een medespeler te passen. García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez draait met de bal, schiet en ... Kraghede kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. López Marcos neemt de hoekschop. Kraghede probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. García Sánchez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Franne CF 13:0

86e minuut.
Doeltrap. Sønderhede trapt de bal weg. Jędraszek kopt de bal weg. Daar is Vanmaele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanmaele geeft een hoge lob. Kraghede bokst de bal weg. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - Franne CF 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna IF 12%, Franne CF 88%.
Fortuna IF - Franne CF 14:0