Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enhjørningen FC FC Borup
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Ørnholt rent richting de bal. Ribers verovert de bal door een tackle van achteren. Ribers probeert naar een medespeler te passen. Bendixen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendixen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enhjørningen FC - FC Borup 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Hagenborg de bal. Hørlykke onderschept slim de pass. Hørlykke probeert naar een medespeler te passen. Bendixen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendixen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Hørlykke verovert de bal door een tackle van achteren. Hørlykke speelt de bal door. Bendixen rent richting de bal. Ribers rent richting de bal. Ribers haalt uit met een fantastische trap. Traberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enhjørningen FC 47%, FC Borup 53%.
Enhjørningen FC - FC Borup 1:0

48e minuut.
Tveskaeg probeert naar een medespeler te passen. Kjær is nu in balbezit. Kjær passt de bal in één keer door. Bendixen rent richting de bal. Bendixen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Lindkvist geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ahlenfeld de bal. Kragh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kragh krijgt een gele kaart. Ahlenfeld is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ahlenfeld neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tveskaeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlenfeld onderschept slim de pass. Ahlenfeld met een sublieme pass. Dalgård is nu in balbezit. Dalgård draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enhjørningen FC - FC Borup 1:1

67e minuut.
Ahlenfeld passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ørnholt de bal. Bendixen probeert naar een medespeler te passen. Ribers bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribers haalt uit met een fantastische trap. Traberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enhjørningen FC - FC Borup 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enhjørningen FC 40%, FC Borup 60%.
Enhjørningen FC - FC Borup 2:1