Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Punkerne FC Vuko
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 22.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Nøddebo onderschept slim de pass. Nøddebo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eg de bal. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Punkerne - FC Vuko 0:1

9e minuut.
Ørnstrup passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Damgaard de bal. Bjerg is nu in balbezit. Damgaard is nu in balbezit. Damgaard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Nøddebo geeft de bal voor. Avnskjold rent richting de bal. Dahl Jensen begaat een overtreding. Avnskjold moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Avnskjold kan niet meer verder spelen. Guldhammer komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Nøddebo probeert naar een medespeler te passen. Macleod is nu in balbezit. Just legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Just krijgt een gele kaart. Macleod is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brock zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Guldhammer onderschept slim de pass. Guldhammer met een sublieme pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Lange probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Punkerne 64%, FC Vuko 36%.
FC Punkerne - FC Vuko 0:1

50e minuut.
Nøddebo probeert naar een medespeler te passen. Brock is nu in balbezit. Brock passt de bal zonder na te denken. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Luger geeft een hoge lob. Dahl Jensen kopt de bal weg. Brock bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Macleod de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Lange probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Maltesen met een snelle inworp. Nøddebo probeert naar een medespeler te passen. Brock bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ørnstrup geeft een lange en hoge pass. Tønder is nu in balbezit. Højrup maakt een afschuwelijke overtreding. Højrup is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Punkerne 62%, FC Vuko 38%.
FC Punkerne - FC Vuko 0:1