Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Helpless Unik IF
Normal Tactiek Ny taktik
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 49.8
matig Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Demjén passt de bal in één keer door. Daar is Alköprü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alköprü met een sublieme pass. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Aloğlu onderschept slim de pass. Aloğlu met een sublieme pass. Siemieniuk speelt de bal door. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Henriksen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Alköprü is nu in balbezit. Alköprü met een sublieme pass. Klungelig pakt Demjén de bal. Demjén draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Demjén probeert de bal aan de voet te houden. Ørskov is nu in balbezit. Demjén onderschept slim de pass. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Helpless - Unik IF 0:1

9e minuut.
Alköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü geeft een lange en hoge pass. Daar is Thorsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Helpless - Unik IF 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Berggreen de bal. Dannemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén verovert de bal door een tackle van achteren. Demjén schiet op doel. Henriksen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Helpless - Unik IF 0:3

12e minuut.
Demjén passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Liput de bal. Liput met een sublieme pass. Godfrey rent richting de bal. Godfrey schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Aloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Aloğlu geeft een lange en hoge pass. Berggreen bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén onderschept slim de pass. Demjén draait met de bal, schiet en ... Henriksen bokst de bal weg. Godfrey is nu in balbezit. Godfrey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Helpless - Unik IF 0:4

28e minuut.
Siemieniuk met een sublieme pass. Aloğlu probeert naar een medespeler te passen. Demjén rent richting de bal. Demjén draait met de bal, schiet en ... Henriksen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey geeft een lange en hoge pass. Demjén is nu in balbezit. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Helpless - Unik IF 0:5

35e minuut.
Dannemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloğlu is nu in balbezit. Aloğlu speelt de bal door. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén draait met de bal, schiet en ... Henriksen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Alköprü passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Demjén de bal. Demjén passt de bal in één keer door. Godfrey rent richting de bal. Godfrey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Berggreen bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus rent richting de bal. Liput probeert naar een medespeler te passen. Demjén rent richting de bal. Demjén draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Helpless 72%, Unik IF 28%.
Team Helpless - Unik IF 0:5

47e minuut.
Adamus geeft de bal voor. Aloğlu is nu in balbezit. Aloğlu speelt de bal door. Demjén heeft problemen om de bal te vangen. Demjén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Helpless - Unik IF 0:6

49e minuut.
Adamus heeft problemen om de bal te vangen. Adamus geeft een lange en hoge pass. Berggreen heeft problemen om de bal te vangen. Liput is nu in balbezit. Liput geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Demjén is nu in balbezit. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Helpless - Unik IF 0:7

51e minuut.
Henriksen trapt de bal weg van het doel. Alköprü probeert de bal met de borst te controleren. Alköprü speelt de bal door. Demjén rent richting de bal. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Liput kopt de bal weg. Alköprü rent richting de bal. Alköprü met een sublieme pass. Demjén is nu in balbezit. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Helpless - Unik IF 0:8

58e minuut.
Aloğlu passt de bal in één keer door. Daar is Liput, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liput passt de bal in één keer door. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Helpless - Unik IF 0:9

60e minuut.
Alköprü heeft problemen om de bal te vangen. Ribers rent richting de bal. Ribers geeft een hoge lob. Adamus kopt de bal weg. Liput geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Helpless - Unik IF 0:10

61e minuut.
Dannemand met een sublieme pass. Daar is Berggreen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demjén onderschept slim de pass. Demjén haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Dannemand rent richting de bal. Siemieniuk onderschept slim de pass. Siemieniuk passt de bal in één keer door. Demjén rent richting de bal. Demjén schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Siemieniuk speelt de bal door. Godfrey met een sublieme pass. Demjén rent richting de bal. Demjén schiet op doel. Henriksen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Helpless - Unik IF 0:11

67e minuut.
Demjén rent richting de bal. Ribers rent richting de bal. Alköprü onderschept slim de pass. Alköprü geeft de bal voor. Godfrey springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Helpless - Unik IF 0:12

68e minuut.
Berggreen met een sublieme pass. Klungelig pakt Dannemand de bal. Demjén verovert de bal door een tackle van achteren. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Henriksen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Helpless - Unik IF 0:13

71e minuut.
Ørskov passt de bal met de wreef. Inworp. Siemieniuk met de inworp. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Henriksen probeert wanhopig de bal te grijpen. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Helpless - Unik IF 0:14

74e minuut.
Eje met de inworp. Siemieniuk rent richting de bal. Siemieniuk geeft een lange en hoge pass. Godfrey rent richting de bal. Godfrey schiet op doel. Henriksen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Liput verovert de bal door een tackle van achteren. Thorsen is nu in balbezit. Liput onderschept slim de pass. Liput geeft een lange en hoge pass. Demjén springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Helpless - Unik IF 0:15

77e minuut.
Dannemand met een sublieme pass. Eje is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Godfrey. Godfrey krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Liput passt de bal met de wreef. Alköprü rent richting de bal. Alköprü met een sublieme pass. Godfrey is nu in balbezit. Godfrey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Alköprü is nu in balbezit. Alköprü geeft een hoge lob. Godfrey heeft problemen om de bal te vangen. Godfrey draait met de bal, schiet en ... Henriksen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Helpless - Unik IF 0:16

84e minuut.
Liput rent richting de bal. Alköprü geeft een lange en hoge pass. Siemieniuk probeert naar een medespeler te passen. Godfrey is nu in balbezit. Godfrey haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Liput bereikt de bal nog maar net als eerste. Liput geeft de bal voor. Klungelig pakt Damgaard de bal. Demjén rent richting de bal. Demjén schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Godfrey rent richting de bal. Godfrey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Helpless - Unik IF 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Helpless 84%, Unik IF 16%.
Team Helpless - Unik IF 0:17