Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverball FC Avarta BK
LFC Tactiek Dalle 433
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
47 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 19.6
formidable Schieten unsatisfactory
excellent Passen weak
very good Verdedigen poor


3e minuut.
Canto e Castro probeert naar een medespeler te passen. Engin rent richting de bal. Engin geeft een lange en hoge pass. Frenkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenkel haalt uit met een fantastische trap. Pajor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 1:0

7e minuut.
Westberg haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Kunter trapt de bal weg. Frenkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenkel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 2:0

13e minuut.
Germanek kopt de bal weg. Frenkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapeta probeert naar een medespeler te passen. Frenkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenkel haalt uit met een fantastische trap. Pajor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 3:0

17e minuut.
Germanek rent richting de bal. Germanek met een sublieme pass. Frenkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenkel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 4:0

21e minuut.
Engin geeft de bal voor. Larentzakis kopt de bal weg. Pedretti heeft problemen om de bal te vangen. Frenkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenkel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 5:0

22e minuut.
Daar is Berggreen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Germanek probeert naar een medespeler te passen. Frenkel rent richting de bal. Frenkel geeft een lange en hoge pass. Larentzakis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 6:0

25e minuut.
Pałubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałubicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Engin de bal. Engin geeft de bal voor. Frenkel bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mazač passt de bal met de wreef. Germanek rent richting de bal. Germanek met een sublieme pass. Frenkel is nu in balbezit. Frenkel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 7:0

29e minuut.
Matiaško rent richting de bal. Canto e Castro onderschept slim de pass. Canto e Castro geeft een hoge lob. Frenkel rent richting de bal. Frenkel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pałubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałubicki passt de bal met de wreef. Germanek probeert naar een medespeler te passen. Frenkel rent richting de bal. Frenkel schiet op doel. Pajor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Pajor probeert naar een medespeler te passen. Engin kopt de bal weg. Klungelig pakt Larentzakis de bal. Larentzakis schiet op doel. Pajor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 8:0

35e minuut.
Canto e Castro geeft een lange en hoge pass. Larentzakis rent richting de bal. Comodino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Comodino krijgt een gele kaart. Larentzakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Frenkel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Pajor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pajor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Engin de bal. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap. Pajor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 9:0

41e minuut.
Pałubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałubicki passt de bal met de wreef. Germanek probeert naar een medespeler te passen. Frenkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenkel draait met de bal, schiet en ... Paal! Pajor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kembrowski rent richting de bal. Larentzakis onderschept slim de pass. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 10:0

42e minuut.
Matiaško passt de bal zonder na te denken. Pedretti rent richting de bal. Frenkel verovert de bal door een tackle van achteren. Frenkel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverball FC 25%, Avarta BK 75%.
Liverball FC - Avarta BK 11:0

46e minuut.
Veermets komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pałubicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Engin met een sublieme pass. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis draait met de bal, schiet en ... Pajor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 12:0

51e minuut.
Germanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Germanek geeft een lange en hoge pass. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis schiet op doel. Pajor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 13:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Germanek met de inworp. Frenkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenkel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pedretti de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pajor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 14:0

56e minuut.
Germanek heeft problemen om de bal te vangen. Germanek passt de bal in één keer door. Frenkel speelt de bal door. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis onderschept slim de pass. Larentzakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 15:0

58e minuut.
Frenkel passt de bal met de wreef. Germanek speelt de bal door. Engin rent richting de bal. Engin geeft de bal voor. Frenkel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zurita passt de bal met de wreef. Engin rent richting de bal. Engin passt de bal in één keer door. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Frenkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenkel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 16:0

62e minuut.
Westberg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Matiaško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larentzakis verovert de bal door een tackle van achteren. Larentzakis draait met de bal, schiet en ... Pajor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pajor met een sublieme pass. Einstein kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Larentzakis de bal onder controle te krijgen. Frenkel rent richting de bal. Frenkel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 17:0

64e minuut.
Matiaško passt de bal met de wreef. Daar is Pedretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frenkel rent richting de bal. Frenkel draait met de bal, schiet en ... Pajor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 18:0

66e minuut.
Klungelig pakt Frenkel de bal. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenkel onderschept slim de pass. Frenkel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 19:0

70e minuut.
Comodino geeft de bal voor. Veermets speelt de bal door. Germanek rent richting de bal. Germanek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kembrowski heeft problemen om de bal te vangen. Pajor met een sublieme pass. Canto e Castro kopt de bal weg. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 20:0

75e minuut.
Doeltrap. Pajor trapt de bal weg. Engin kopt de bal weg. Frenkel controleert de bal met de borst. Frenkel draait met de bal, schiet en ... Pajor bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Canto e Castro geeft een lange en hoge pass. Germanek is nu in balbezit. Germanek passt de bal met de wreef. Veermets rent richting de bal. Veermets draait met de bal, schiet en ... Pajor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 21:0

79e minuut.
Pałubicki is nu in balbezit. Pałubicki geeft de bal voor. Larentzakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Frenkel de bal. Frenkel haalt uit met een fantastische trap. Pajor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Grispan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grispan geeft een hoge lob. Veermets rent richting de bal. Veermets haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Racciatti controleert de bal met de borst. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Comodino is nu in balbezit. Larentzakis verovert de bal door een tackle van achteren. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap. Pajor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Veermets is nu in balbezit. Veermets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 22:0

87e minuut.
Pałubicki is nu in balbezit. Germanek rent richting de bal. Germanek passt de bal zonder na te denken. Frenkel is nu in balbezit. Frenkel draait met de bal, schiet en ... Pajor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Germanek rent richting de bal. Frenkel rent richting de bal. Frenkel geeft de bal voor. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Avarta BK 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverball FC 22%, Avarta BK 78%.
Liverball FC - Avarta BK 23:0