Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domesticus Dragons FC Punkerne
5-3-2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
12% Spel op eigen helft 88%
44 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 19.2
very good Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Morfopoulos passt de bal zonder na te denken. Krunovac rent richting de bal. Krunovac passt de bal in één keer door. Daske rent richting de bal. Daske draait met de bal, schiet en ... Lange probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Just de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domesticus Dragons - FC Punkerne 1:0

5e minuut.
Corscadden met een snelle inworp. Daske is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lindholm. Lindholm krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Brenet de bal onder controle te krijgen. Krunovac rent richting de bal. Krunovac passt de bal zonder na te denken. Daske is nu in balbezit. Daske schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Simons passt de bal in één keer door. Daar is Just, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krunovac is nu in balbezit. Krunovac schiet op doel. Lange maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Brenet rent richting de bal. Brenet probeert naar een medespeler te passen. Daske bereikt de bal nog maar net als eerste. Daske schiet op doel. Just probeert de bal aan de voet te houden. Lange kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Domesticus Dragons - FC Punkerne 2:0

19e minuut.
Bohačík kopt de bal weg. Brenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet passt de bal in één keer door. Krunovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunovac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sajewicz met een snelle inworp. Bohačík geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tønder de bal. Brenet is nu in balbezit. Brenet draait met de bal, schiet en ... Lange kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daske bereikt de bal nog maar net als eerste. Daske draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krunovac met de inworp. Brenet rent richting de bal. Brenet met een sublieme pass. Corscadden geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Corscadden kopt de bal weg. Klungelig pakt Christiansen de bal. Daske bereikt de bal nog maar net als eerste. Daske haalt uit met een fantastische trap. Just probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Corscadden is nu in balbezit. Daske rent richting de bal. Daske draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Eg de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Domesticus Dragons - FC Punkerne 3:0

28e minuut.
Bohačík passt de bal met de wreef. Brenet is nu in balbezit. Brenet passt de bal in één keer door. Krunovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunovac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Corscadden geeft een lange en hoge pass. Eg heeft problemen om de bal te vangen. Krunovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunovac schiet op doel. Lange maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domesticus Dragons - FC Punkerne 4:0

33e minuut.
Simons is nu in balbezit. Simons passt de bal zonder na te denken. Daske rent richting de bal. Daske draait met de bal, schiet en ... Christiansen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domesticus Dragons - FC Punkerne 5:0

34e minuut.
Brenet onderschept slim de pass. Daske bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet probeert naar een medespeler te passen. Krunovac rent richting de bal. Krunovac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sajewicz is nu in balbezit. Sajewicz passt de bal in één keer door. Christiansen rent richting de bal. Simons verovert de bal door een tackle van achteren. Bohačík geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Klungelig pakt Daske de bal. Brenet rent richting de bal. Brenet passt de bal in één keer door. Krunovac is nu in balbezit. Krunovac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bohačík speelt de bal door. Klungelig pakt Brenet de bal. Brenet probeert naar een medespeler te passen. Daske is nu in balbezit. Daske haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bohačík onderschept slim de pass. Brenet rent richting de bal. Brenet geeft een lange en hoge pass. Daske is nu in balbezit. Daske schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Daske geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bohačík rent richting de bal. Bohačík haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domesticus Dragons 8%, FC Punkerne 92%.
Domesticus Dragons - FC Punkerne 5:0

46e minuut.
Daske verovert de bal door een tackle van achteren. Brenet is nu in balbezit. Krunovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Daske bereikt de bal nog maar net als eerste. Daske schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Domesticus Dragons - FC Punkerne 6:0

48e minuut.
Krunovac is nu in balbezit. Just legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krunovac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daske legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lange maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domesticus Dragons - FC Punkerne 7:0

49e minuut.
Bohačík is nu in balbezit. Bohačík geeft de bal voor. Tønder kopt de bal weg. Krunovac rent richting de bal. Krunovac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Christiansen rent richting de bal. Krunovac verovert de bal door een tackle van achteren. Krunovac passt de bal met de wreef. Brenet geeft de bal voor. Daske springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domesticus Dragons - FC Punkerne 8:0

61e minuut.
Bohačík kopt de bal weg. Brenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet passt de bal in één keer door. Daske is nu in balbezit. Daske geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Lange probeert wanhopig de bal te grijpen. Krunovac rent richting de bal. Krunovac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Domesticus Dragons - FC Punkerne 9:0

61e minuut.
Campos komt het veld opgelopen. Ðurašković komt het veld opgelopen. Lundby Hansen komt het veld opgelopen. Petro komt het veld opgelopen. Winthersen komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is Lindholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brenet rent richting de bal. Brenet passt de bal zonder na te denken. Ðurašković is nu in balbezit. Ðurašković schiet op doel. Lange verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domesticus Dragons - FC Punkerne 10:0

64e minuut.
Damgaard speelt de bal door. Klungelig pakt Bjerg de bal. Ðurašković rent richting de bal. Ðurašković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lange met een harde bal richting middenveld. Corscadden kopt de bal weg. Klungelig pakt Petro de bal. Petro geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Just is nu in balbezit. Winthersen verovert de bal door een tackle van achteren. Winthersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Domesticus Dragons - FC Punkerne 11:0

73e minuut.
Ðurašković passt de bal zonder na te denken. Daar is Brenet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brenet speelt de bal door. Winthersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Winthersen haalt uit met een fantastische trap. Lange kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Domesticus Dragons - FC Punkerne 12:0

76e minuut.
Winthersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet rent richting de bal. Winthersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Winthersen haalt uit met een fantastische trap. Lange werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domesticus Dragons - FC Punkerne 13:0

79e minuut.
Brenet is nu in balbezit. Brenet met een sublieme pass. Daar is Eg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winthersen rent richting de bal. Winthersen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campos met de inworp. Corscadden is nu in balbezit. Corscadden geeft een lange en hoge pass. Winthersen is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Corscadden speelt de bal door. Petro is nu in balbezit. Petro speelt de bal door. Winthersen rent richting de bal. Winthersen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lindholm is nu in balbezit. Brenet verovert de bal door een tackle van achteren. Brenet probeert naar een medespeler te passen. Winthersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Winthersen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Brenet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brenet speelt de bal door. Ðurašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðurašković haalt uit met een fantastische trap. Lange maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domesticus Dragons - FC Punkerne 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domesticus Dragons 16%, FC Punkerne 84%.
Domesticus Dragons - FC Punkerne 14:0