Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:09
  • Competitiewedstrijd: 2. Division.01
  • Stadion: KIF Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2783
KIF Lyng United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Højrup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren geeft de bal voor. Ellehammer verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lundgren verovert de bal door een tackle van achteren. Falk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lundgren. Lundgren krijgt een gele kaart. Falk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hjelvang Møller met een snel genomen vrije trap. Bauer rent richting de bal. Bauer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - Lyng United 1:0

7e minuut.
Dyhrberg speelt de bal door. Daar is Lundgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panduro is nu in balbezit. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dyhrberg probeert naar een medespeler te passen. Højrup heeft problemen om de bal te vangen. Højrup passt de bal met de wreef. Arentoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Arentoft draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dahl Jensen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Højrup geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bonderup bereikt de bal nog maar net als eerste. Arentoft verovert de bal door een tackle van achteren. Arentoft draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lindkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindkvist geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kastberg de bal. Bauer is nu in balbezit. Bauer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Bonderup speelt de bal door. Klungelig pakt Panduro de bal. Panduro speelt de bal door. Bauer rent richting de bal. Bauer schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Ritz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lindkvist met een snelle inworp. Panduro heeft problemen om de bal te vangen. Panduro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - Lyng United 2:0

45e minuut.
Mørkholt verovert de bal door een tackle van achteren. Mørkholt geeft de bal voor. Klungelig pakt Ritz de bal. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIF 36%, Lyng United 64%.
KIF - Lyng United 2:0

47e minuut.
Degn bereikt de bal nog maar net als eerste. Degn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de Mylius de bal. Bauer is nu in balbezit. Bauer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - Lyng United 3:0

48e minuut.
Arentoft probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lundgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panduro bereikt de bal nog maar net als eerste. Panduro haalt uit met een fantastische trap. Blixen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonderup onderschept slim de pass. Bonderup speelt de bal door. Bauer is nu in balbezit. Bauer draait met de bal, schiet en ... Blixen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - Lyng United 4:0

55e minuut.
Mørkholt rent richting de bal. Mørkholt geeft een lange en hoge pass. Kastberg is nu in balbezit. Panduro verovert de bal door een tackle van achteren. Panduro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hjelvang Møller passt de bal zonder na te denken. Lindkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindkvist probeert naar een medespeler te passen. Bauer rent richting de bal. Bauer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bonderup verovert de bal door een tackle van achteren. Bonderup passt de bal zonder na te denken. Panduro probeert naar een medespeler te passen. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Krogh geeft een hoge lob. Højrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Højrup passt de bal zonder na te denken. Arentoft rent richting de bal. Arentoft draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIF 29%, Lyng United 71%.
KIF - Lyng United 4:0