Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:09
  • Competitiewedstrijd: 2. Division.01
  • Stadion: KIF Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3014
KIF FC Iskold
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Vintersen heeft problemen om de bal te vangen. Falk rent richting de bal. Falk speelt de bal door. Hvidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvidt draait met de bal, schiet en ... Paal!

4e minuut.
Hvidt geeft een hoge lob. Mørkholt rent richting de bal. Mørkholt geeft de bal voor. Bøgelund is nu in balbezit. Bøgelund geeft de bal voor. Amund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amund met een sublieme pass. Lindkvist kopt de bal weg. Daar is Bonderup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lautrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lautrup schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bauer rent richting de bal. Bauer passt de bal zonder na te denken. Vintersen rent richting de bal. Holm Knudsen verovert de bal door een tackle van achteren. Holm Knudsen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - FC Iskold 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Ellehammer de bal. Ellehammer kopt de bal weg. Klungelig pakt Falk de bal. Lautrup is nu in balbezit. Lautrup haalt uit met een fantastische trap. Amund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIF 48%, FC Iskold 52%.
KIF - FC Iskold 1:0

70e minuut.
Bonderup rent richting de bal. Bonderup geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aldermand de bal. Holm Knudsen rent richting de bal. Holm Knudsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIF 32%, FC Iskold 68%.
KIF - FC Iskold 1:0