Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Idrætsforeningen Lanse IK Falkene
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Bless geeft de bal voor. Lynggård is nu in balbezit. Lynge Larsen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lynge Larsen krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Utzon probeert de bal aan de voet te houden. Bundesen rent richting de bal. Vindelev rent richting de bal. Vindelev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Idrætsforeningen Lanse - IK Falkene 0:1

31e minuut.
Bless passt de bal met de wreef. Lynggård rent richting de bal. Tengbjerg geeft de bal voor. Hensemann rent richting de bal. Hensemann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Idrætsforeningen Lanse 52%, IK Falkene 48%.
Idrætsforeningen Lanse - IK Falkene 0:1

55e minuut.
Jochimsen probeert naar een medespeler te passen. Bless bereikt de bal nog maar net als eerste. Adsersen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Adsersen krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Bendtner met een sublieme pass. Bundesen kopt de bal weg. Nordvig rent richting de bal. Bless is nu in balbezit. Bless schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Sønderstrup is nu in balbezit. Sønderstrup passt de bal met de wreef. Lynge Larsen rent richting de bal. Bless onderschept slim de pass. Bless draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vindelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Flintesteen is nu in balbezit. Met opzet legt Vindelev zijn tegenspeler op de grond. Vindelev krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kopernikus passt de bal met de wreef. Hensemann rent richting de bal. Hensemann passt de bal zonder na te denken. Johnsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnsen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Flintesteen is nu in balbezit. Johnsen verovert de bal door een tackle van achteren. Johnsen passt de bal met de wreef. Hensemann rent richting de bal. Hensemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Idrætsforeningen Lanse - IK Falkene 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Idrætsforeningen Lanse 42%, IK Falkene 58%.
Idrætsforeningen Lanse - IK Falkene 0:2