Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Svendborg Trekroner BK
Normal Tactiek _-KAPOW-_
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Klungelig pakt Østervig de bal. Østervig geeft een lange en hoge pass. Møller bereikt de bal nog maar net als eerste. Møller schiet op doel. Roden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Svendborg - Trekroner BK 0:1

36e minuut.
Duelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankergren rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duelund. Duelund krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Østervig bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Henricksen begaat een overtreding. Henricksen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Svendborg 50%, Trekroner BK 50%.
SK Svendborg - Trekroner BK 0:1

49e minuut.
Møller raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

58e minuut.
Henricksen onderschept slim de pass. Henricksen geeft een hoge lob. Bonde heeft problemen om de bal te vangen. Naser is nu in balbezit. Naser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Duelund is nu in balbezit. Ankergren onderschept slim de pass. Ankergren speelt de bal door. Bagger rent richting de bal. Bagger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Svendborg 40%, Trekroner BK 60%.
SK Svendborg - Trekroner BK 0:1