Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Cats Boldklubben Røde hær
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Lauridtsen rent richting de bal. Lauridtsen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Møllehave de bal. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bernstein verovert de bal door een tackle van achteren. Tausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornedal is nu in balbezit. Bornedal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Fink bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredesen verovert de bal door een tackle van achteren. Bredesen passt de bal met de wreef. Daar is Bornedal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bornedal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bernstein geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rieper met een snelle inworp. Bredesen is nu in balbezit. Bredesen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Stover heeft problemen om de bal te vangen. Stover geeft de bal voor. Bernstein probeert de bal met de borst te controleren. Bornedal is nu in balbezit. Bornedal schiet op doel. Broberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Cats 34%, Boldklubben Røde hær 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crazy Cats - Boldklubben Røde hær 0:0

48e minuut.
Tausen is nu in balbezit. Bredesen verovert de bal door een tackle van achteren. Bredesen met een sublieme pass. Bornedal is nu in balbezit. Bornedal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Fink rent richting de bal. Bredesen onderschept slim de pass. Bredesen passt de bal zonder na te denken. Bornedal is nu in balbezit. Bornedal haalt uit met een fantastische trap. Broberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Gustavsson onderschept slim de pass. Gustavsson probeert naar een medespeler te passen. Møllehave rent richting de bal. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær haalt uit met een fantastische trap. Tychosen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Fink passt de bal in één keer door. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Møllehave verovert de bal door een tackle van achteren. Gustavsson verovert de bal door een tackle van achteren. Gustavsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lauridtsen onderschept slim de pass. Tausen rent richting de bal. Tausen geeft een lange en hoge pass. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Cats - Boldklubben Røde hær 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Cats 60%, Boldklubben Røde hær 40%.
Crazy Cats - Boldklubben Røde hær 0:1