Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Skjold BF Bødlerne
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Nordvig is nu in balbezit. Lauberg verovert de bal door een tackle van achteren. Lauberg passt de bal in één keer door. Tommerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommerup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Skjold - BF Bødlerne 1:0

3e minuut.
Lauberg met een sublieme pass. Nordvig rent richting de bal. Tommerup verovert de bal door een tackle van achteren. Tommerup draait met de bal, schiet en ... Frederiksen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Skjold - BF Bødlerne 2:0

11e minuut.
Nordvig is nu in balbezit. Skousen verovert de bal door een tackle van achteren. Skousen geeft een hoge lob. Daar is Tommerup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tommerup haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tommerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeland is nu in balbezit. Tommerup onderschept slim de pass. Tommerup haalt uit met een fantastische trap. Frederiksen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lejbølle kan de bal niet met de borst controleren. Lautrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lautrup passt de bal met de wreef. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Skjold - BF Bødlerne 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Skjold 48%, BF Bødlerne 52%.
IF Skjold - BF Bødlerne 2:1

60e minuut.
Lautrup rent richting de bal. Lautrup probeert naar een medespeler te passen. Lauberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauberg draait met de bal, schiet en ... Frederiksen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Lauberg speelt de bal door. Geertsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle begaat een overtreding. Lejbølle krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Lauritsen speelt de bal door. Lauberg met een sublieme pass. Andreassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommerup verovert de bal door een tackle van achteren. Tommerup draait met de bal, schiet en ... Frederiksen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Skjold - BF Bødlerne 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Skjold 49%, BF Bødlerne 51%.
IF Skjold - BF Bødlerne 3:1