Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Østbirk FC JimRitt
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Dragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Krølben Nielsen verovert de bal door een tackle van achteren. Krølben Nielsen passt de bal met de wreef. Klemmensen rent richting de bal. Klemmensen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Østbirk - FC JimRitt 0:1

12e minuut.
Ahlenfeld probeert naar een medespeler te passen. Magleby is nu in balbezit. Magleby passt de bal in één keer door. Klemmensen is nu in balbezit. Klemmensen schiet op doel. Rossen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Riisager kopt de bal weg. Daar is Groth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beckmann speelt de bal door. Rande rent richting de bal. Rande draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Dragon verovert de bal door een tackle van achteren. Rande rent richting de bal. Rande met een sublieme pass. Klemmensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemmensen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Magleby is nu in balbezit. Magleby speelt de bal door. Gammeltoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemmensen rent richting de bal. Klemmensen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rande speelt de bal door. Ahlenfeld rent richting de bal. Ahlenfeld passt de bal zonder na te denken. Klemmensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemmensen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Østbirk - FC JimRitt 0:2

28e minuut.
Dragon passt de bal zonder na te denken. Rande is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mærsk. Mærsk krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Kirkebye onderschept slim de pass. Magleby is nu in balbezit. Kirkebye maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kirkebye moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kirkebye schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Ditlevsen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beckmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rande kan de bal niet met de borst controleren. Rande haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Østbirk 63%, FC JimRitt 37%.
FC Østbirk - FC JimRitt 0:2

57e minuut.
Ullerup geeft de bal voor. Jacobsen kopt de bal weg. Daar is Dragon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krølben Nielsen rent richting de bal. Krølben Nielsen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dragon onderschept slim de pass. Dragon speelt de bal door. Gammeltoft probeert naar een medespeler te passen. Beckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckmann geeft een lange en hoge pass. Rossen bokst de bal weg.

81e minuut.
Ahlenfeld rent richting de bal. Wallenberg rent richting de bal. Wallenberg passt de bal zonder na te denken. Krølben Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Krølben Nielsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Østbirk - FC JimRitt 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Østbirk 45%, FC JimRitt 55%.
FC Østbirk - FC JimRitt 1:2